Pes zachránil svojho pána pred útokom, polícia agresora obvinila
11 | 02 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

Pes zachránil svojho pána pred útokom v obci Kolbasov, okres Snina, polícia agresora obvinila. Krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová informovala, že ku konfliktu medzi dvoma mužmi došlo v stredu (9. 2.) v jednom z rodinných domov.

„V nočných hodinách miestny 63-ročný muž vošiel do miestnosti jedálne a vyhrážal sa druhému, že ho zabije. Útočník strhol zavesenú garnižu a pokúsil sa ňou zahnať na druhého muža. V tom mu ale zabránil pes napadnutého, ktorý začal brániť svojho pána a útočník vďaka tomu upustil od svojho konania,“ priblížila hovorkyňa.

Prípadom sa zaoberá poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Snina, ktorý voči útočníkovi vzniesol obvinenie z trestného činu nebezpečného vyhrážania.

Konvoj slobody: Problém nie je Covid-19, ale politické pokrytectvo a diskriminácia!
"Malá okrajová menšina" kanadských kamionistov z Konvoja slobody prerástla hranice! A rozdiely medzi prístupmi úradov k protestom kamiónov v Kanade a hnutím Black Lives Matter (BLM) odhaľujú politické pokrytectvo a diskrimináciu, skonštatoval vo... Čítať ďalej
11 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.