Robí si GP Žilinka kampaň na prezidentské voľby 2029?
10 | 02 | 2022 I Eka Balašková

Minister obrany Naď už celkom nevie, čo by mal vymyslieť na adresu "nepohodlného" Maroša Žilinku a tak sa nechal počuť, že si začal robiť kampaň do prezidentských volieb.

To celkom nesedí časovo, ale to je ministrovi zrejme jedno. Maroš Žilinka však má pre ministra Naďa iný odkaz.

Vlastne nie len pre ministra

Na sociálnej sieti sa generálny prokurátor Maroš Žilinka vyjadril jasne: "Radšej sa nechám urážať, ako si nechať vziať svoj názor, sebaúctu a česť." Otázne je, či pán minister vie, o čom je reč, keď celý svet vidí jeho doslova podriadené správanie sa voči veľmoci spoza Atlantiku.

Prezidentaká kampaň?

“Generálny prokurátor SR sa nebude vyjadrovať k špekuláciám, ktoré sú prezentované vo verejnom priestore. Zložením sľubu 10. decembra 2020 začalo generálnemu prokurátorovi plynúť sedemročné funkčné obdobie, počas ktorého chce napĺňať ústavnú pôsobnosť prokuratúry, teda chrániť práva a zákonom chránené záujmy fyzických osôb, právnických osôb a štátu." Reakciu GP sprostredkoval verejnosti hovorca, Dalibor Skladan. 

Pozor na podvodníkov! Vymysleli nové klamstvá
Polícia opätovne upozorňuje na podvodné telefonáty, prostredníctvom ktorých sa páchatelia snažia dostať k osobným informáciám a údajom. V reakcii na množstvo podobných prípadov, ktoré polícia evidovala minulý týždeň, o tom informuje na sociálnej... Čítať ďalej
09 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Konšpirácie o kandidatúre na prezidenta

Poďme spolu počítať. Vlastne - len pár otázok, počítať budete vy, čitatelia. Kedy končí volebné obdobie generálnemu prokurátorovi M. Žilinkovi? Koncom roka 2027. Kedy budú najbližšie prezidentské voľby? V roku 2024, to však GP ešte bude mať pred sebou tri roky pôsobenia, takže po nich ďalšie voľby prezidenta by mali byť v roku 2029. Trošku skoro, aby si k nim robil kampaň už v roku 2022, nie? To akosi nevychádza ... 

Ešte je tu jedna možnosť

Že M. Žilinka sa rozhodne poprieť, všetko, čo som doteraz robil, za čím stál a pôjde do vôbec nie istého boja o prezidentské kreslo.

Diviak chcel ísť do divadla (VIDEO)
Slovenské národné divadlo prišlo o netradičného diváka – diviaka. Do vnútra ho nevpustili asi nebol OTP. Diviaky v Bratislave Diviaky sú v okolí Bratislavy premnožené a keďže im my ľudia berieme ich prirodzené prostredie, tak sa sťahujú do miest,... Čítať ďalej
10 | 02 | 2022 | Rasťo Ekkert

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.