Princ Charles i waleský premiér mali pozitívny test na COVID-19
10 | 02 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

Britský princ Charles mal vo štvrtok pozitívny test na koronavírus a odišiel do izolácie vo svojej rezidencii Clarence House v Londýne. TASR informáciu prevzala zo správ staníc Sky News a BBC.

"Princ z Walesu (Charles) mal dnes ráno pozitívny test na COVID-19 a v súčasnosti je v domácej izolácii," napísal Clarence House na Twitteri.

Najstarší syn kráľovnej Alžbety II. a dedič trónu Charles je podľa Clarence House "hlboko sklamaný", že sa nebude môcť zúčastniť na štvrtkových podujatiach vo Winchestri a bude sa usilovať plánovanú návštevu uskutočniť čo najskôr. Charles mal v tomto meste odhaliť sochu židovskej obchodníčky z 13. storočia menom Licoricia.

Princ Charles (73) už raz koronavírus prekonal, pripomína Sky News. Ochorenie mu potvrdili v marci 2020.

Pozitívny test mal vo štvrtok aj prvý minister (predseda vlády) Walesu Mark Drakeford, píše BBC. Drakeford je takisto v domácej izolácii a svoje pracovné povinnosti vykonáva na diaľku.

A. Hlina vyzval Matoviča
Alojz Hlina vo štvrtok pred Ministerstvom financií SR upozornil na fakt, že predseda najsilnejšej koaličnej strany Igor Matovič je akosi príliš ticho, keď sa jedná o kauzy v rezorte pôdohospodárstva. Ten má "pod palcom" práve hnutie OĽaNO. Nemalé... Čítať ďalej
10 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.