M. Uhrík: Extrémisti? Milý Heger, tak skúsme TOTO!
10 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

Poslanec Európskeho parlamentu a predseda hnutia Republika Milan Uhrík nechápe - premiér Eduard Heger ich označuje za extrémistov.

Ten Eduard Heger, ktorého vláda nerieši situáciu občanov, zato poslanci za mini hnutie, ktorého je nominantom, takmer do nohy hlasujú za vlastizradnú zmluvu.

Osobná výzva

"Pán premiér, chcete na nás útočiť a nazývať nás extrémistami? Tak dobre, mám pre Vás takú osobnú výzvu," hovorí M. Uhrík vo svojom videu: "Poďme sa spolu prejsť po Slovensku. Len tak, bez policajnej ochranky. Vy a ja, každý po opačnej strane ulice. A uvidíme, kto je pre ľudí extrémista."

Pomýlené hodnoty

"Považujem za fascinujúce, že premiéra Hegera po večeroch netrápi vlastizrada a rekordný rast cien, ale to, s kým bude hnutie Republika v budúcej vláde." Upozorňuje europoslanec: "Že ho netrápi, ako ľudia nevládzu platiť čoraz vyššie účty, ako ich vyhadzujú z práce za to, že sa nechcú dať donekonečna očkovať. Ako vláda zničila ich podniky, zruinovala rodiny a Slovensko dotiahla na pokraj vojenského konfliktu."

Tvrdý odkaz ústavnému činiteľovi

"Pán Heger, nemáte právo navážať sa do občanov, ktorí s vašou deštruktívnou vládou nesúhlasia. Nie Vy, a nie po tom, čo ste so Slovenskom spravili. Odíďte a dajte už ľuďom pokoj!" 

Kuriak z OĽaNO hlasoval PROTI! Prečo tak urobil?
Milan Kuriak je jedným z dvoch poslancov (+ Romana Tabák) OĽaNO, ktorí hlasovali proti "obrannej" dohode s USA. Prečo sa tak rozhodol, vysvetlil na sociálnej sieti. Podľa svedomia a vedomia. V prípade tohto poslanca to zrejme nie je len fráza.... Čítať ďalej
10 | 02 | 2022 | Eka Balašková

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.