Romana Tabak prekvapila! Inak, ako si možno myslíte!
09 | 02 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Poslanci schválili obrannú dohodu s USA! Známu pod skratkou DCA. Za dohodu hlasovalo 79 poslancov," informuje poslakyňa OĽaNO Romana Tabak na sociálnej sieti a dodáva: "Mnohých z vás prekvapím, možno nepoteším... niektorých možno aj šokujem."

Romana Tabak sa rozhodla hlasovať PROTI zmluve.

Dôvody, pre ktoré hlasovala proti zmluve

Sú to najmä tieto : "Slovensko je členom NATO a to je pre mňa postačujúca garancia našej bezpečnosti. Očakávala som posúdenie zmluvy Ústavným súdom zo strany pani prezidentky. Vnímam postoje a nálady obyvateľov Slovenska a je jasné, že väčšina z nich s Dohodou nesúhlasí," napísala na sociálnej sieti.

Svoj názor vyjadrila, ako píše podľa svojho najlepšieho svedomia a presvedčenia. A poďakovala sa OĽaNO, že jej dovolili hlasovať tak, ako chcela.  "Je mi cťou naďalej pracovať a hlasovať v prospech Slovenska," dodala v závere!

Bitka poslancov v parlamente má následky: Ukrajina žiada OSPRAVEDLNENIE!
Šéf diplomacie sa musí riadne hanbiť! Poslanci sa toťiž priamo pred rečníckym pultom v parlamente pobili o štátnu vlajku Ukrajiny! Veľvyslanectvo Ukrajiny na Slovensku teraz žiada ospravedlnenie za dehonestujúce správanie sa viacerých poslancov k... Čítať ďalej
09 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.