Remišová poučuje Žilinku
09 | 02 | 2022 I Rasťo Ekkert
„Ak chce Maroš Žilinka robiť politiku nech rezignuje z funkcie a vstúpi do politickej strany.“ Odkazuje mu na sociálnej sieti líderka strany Za ľudí Veronika Remišová.

Generálny prokurátor chcel včera vystúpiť v národnej rade a uviesť dôvody prečo neodporúča prijať obrannú dohodu medzi USA a Slovenskom. To mu nakoniec koaliční poslanci hlasovaním neumožnili.

Remišová ostro proti

Vicepremiérka Remišová patrila medzi najväčších odporcov jeho vystúpenia a odôvodnila to tým, že Generálny prokurátor nemá právo zneužívať svoju funkciu na politikárčenie a férové pre občanov by bolo, keby okamžite odstúpil.

Ďuriš Nicholson: Ten bordel mi naozaj nestojí za viac ako za týchto 39 sekúnd
Lucia Ďuriš Nicholsonová reaguje na situáciu v NR SR, v rámci ktorej nastal riadny bordel. To celé sa udialo dnes. "Piskot, slovenská vlajka pri rečníckom pulte, ktorú natiahlo ĽSNS, ukrajinská vlajka, ktorú natiahlo SaS, vykázanie zo sály, bojkot... Čítať ďalej
09 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová

Žilinka sa bráni

„Mrzí ma, že mi poslanci hlasovaním zabránili hovoriť, chcel som len poukázať na nevýhodnosť predloženého návrhu Dohody a chcel som na  tomto základe požiadať poslancov Národnej rady aby pri hlasovaní vyslovili svoj nesúhlas.“ Hovorí Generálny prokurátor.

Podpora Žilinku aj od bývalého poslanca OĽANO

Na sociálnych sieťach sa o tejto téme rozprúdila živá diskusia a medzi tými, ktorí sa Žilinku zastali bol aj poslanec Martin Čepček, ktorého OĽANO nedávno vylúčilo z poslaneckého klubu. „K tak zásadnej zmluve sa treba vyjadriť zvlášť, ak je pre Slovensko nevýhodná,“ konštatuje Čepček v komentári pod statusom Veroniky Remišovej na sociálnej sieti. 

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.