K Merčiakovi sa vyjadril ten pravý...
09 | 02 | 2022 I Ján Papuga

Ku kauze nekultúrneho vyjadrovania moderátora a športového komentátora Marcela Merčiaka sa vyjadril poslanec NRSR Jozef Pročko (OĽaNO). Jeho vyjadrenie priniesol Nový čas. Možno by tento pán poslanec mal rozmýšľať o svojich vulgárnych prejavoch pred tým, ako bude za ne ohovárať kolegu moderátora.  

V posledných dňoch sa intenzívne rieši Marcel Merčiak a uniknutá nahrávka, v ktorej vulgárne nadáva svojim kolegom. Ku kauze sa vyjadrilo už niekoľko verejne známych osobností. Podľa informácií poslanca Pročka sa Merčiak podobným nevyberaným spôsobom ku kolegom neprejavil po prvýkrát.

Zomri reaguje NA Marcela Merčiaka. Zasmejte sa (fotogaléria)
No kto by to do neho povedal! Jednému z našich najlepších a najoceňovanejších športových komentátorov Marcelovi Merčiakovi praskli nervy. A poriadne. Počas komentovania ZOH v Pekingu nastala chyba. A Merčiak si kvôli nej "podal" svojich kolegov... Čítať ďalej
09 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová

„Áno, komu nerupli nervy, kto niekomu nevynadal. Toto, čo predviedol M. M., nemá s kolegialitou nič spoločné. Nejde o to, že ich poslal do p..e, ide o intonáciu a pre mňa vzťah k podriadeným. Každý máme právo na skrat. No medzi športovými moderátormi a pracovníkmi v RTVS športe mám veľmi veľa priateľov a tí mi potvrdili, že tento výbuch nebol ojedinelý,“ napísal podľa Nového času, Pročko na sociálnej sieti.

Pritom tento poslanec je známy svojimi nekultúrnymi prejavmi v rámci pléna Národnej strany, revom, pískaním a vydávaním pazvukov, čo sa tiež nepovažuje za slušné k politickým partnerom i oponentom. Zo zábavných relácií, v ktorých vystupoval vieme, že sa neraz jeho verbálne prejavy museli cenzurovať. A keď ho nachytali kolegovia, bolo verejným tajomstvo, že im riadne vyčistil žalúdok. Známy je aj jeho vtedajší „kolegiálny“ vzťah s humoristom Jurom Mokrým, ktorý mu uberal zo slávy.    

Merčiakovi absolútne praskli nervy! Záznam zo ZOH plný šťavnatých nadávok (VIDEO)
No kto by to do neho povedal! Jednému z našich najlepších a najoceňovanejších športových komentátorov Marcelovi Merčiakovi poriadne praskli nervy. Počas komentovania ZOH v Pekingu nastala chyba, ktorú Merčiak okomentoval tak šťavnato, že by sa... Čítať ďalej
07 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku. Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog. Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.