Merčiakovi absolútne praskli nervy! Záznam zo ZOH plný šťavnatých nadávok (VIDEO)
07 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

No kto by to do neho povedal! Jednému z našich najlepších a najoceňovanejších športových komentátorov Marcelovi Merčiakovi poriadne praskli nervy. Počas komentovania ZOH v Pekingu nastala chyba, ktorú Merčiak okomentoval tak šťavnato, že by sa zapýril aj prístavný robotník. 

Stres si určite vypýtal svoju daň! Merčiakovi rupli nervy po chybe, ktorá nastala počas komentovania ZOH v Pekingu. Do éteru tak lietali tie najvulgárnejšie nadávky, ktoré by diváci od distingvovaného komentátora určite nečakali, píše denník Nový Čas.

Denník sa obrátil na RTVS aj na samotného Merčiaka. Podľa vyjadrenia verejnoprávnej televízie išlo o súkromnú konverzáciu zamestnancov, ktorá sa neobjavila v televíznom vysielaní.

R. Michelko vyvracia tvrdenia Š. Harabina
Tak zase raz zmluva s DCA, tentokrát z pohľadu politológa a vydavateľa Romana Michelka. No nie len o tom sú jeho aktuálne Veci verejné. Protesty v Bratislave Uplynulú stredu sa ich konalo niekoľko, rekapituluje R. Michelko. Ten pred... Čítať ďalej
07 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Televíziu to mrzí, Mrčiaka tiež

"RTVS však veľmi mrzí, že nedorozumenia zapríčinené vysokým pracovným nasadením, v náročných a vypätých podmienkach, viedli k vyostrenému konfliktu a zverejneniu nahrávky. Štandardne sú prípadné konflikty na pracovisku riešené interne a mrzí nás, že niekto zo zamestnancov sa rozhodol situáciu riešiť zverejnením súkromnej konverzácie na internete a tým uškodiť kolegovi a zároveň aj RTVS ako inštitúcii. Vzniknutú situáciu ohľadom úniku nahrávky, ako aj samotnú komunikáciu medzi zamestnancami budeme riešiť interne," vyjadrila sa hovorkyňa RTVS Andrea Pivarčiová.

"Celá situácia ma ľudsky veľmi mrzí, pod tlakom emócií som reagoval nevhodným spôsobom. Momentálne sa však musím viac sústrediť na prácu. Vo vypätých situáciách vznikajú aj problémy. Verím, že si ich v pokoji vykomunikujeme," zareagoval na uniknutú nahrávku ostrieľaný športový komentátor.

Budeme si za záchranku platiť?
Záchranná zdravotná služba. Väčšine z nás pri jej zvuku po chrbte prebehne mráz, iní si ju volajú, keď potrebujú doviezť lieky z lekárne, či keď sa prejedia. Bude spoplatnená? Nie je ich nedostatok V súčasnosti pripadá jedna posádka asi na... Čítať ďalej
07 | 02 | 2022 | Eka Balašková

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku. Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD. .

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.