Hrubá a tupá sila koalície
09 | 02 | 2022 I Rasťo Ekkert

„Dnes sme boli opäť svedkami toho že táto koalícia dokáže hrubou a tupou silou pretlačiť v parlamente akýkoľvek nezmysel“ povedal na tlačovej besede strany Hlas Peter Pelegríni.

Hanebný spôsob prijatia tak závažného dokumentu

„Spôsob a forma ako bola dnes dnes schválená obranná dohoda s USA prekonal aj tie najhoršie očakávania.“ Podľa Pelegríniho fatálne zlyhali traja najvýznamnejší predstavitelia tejto republiky. „Pani prezidentka ako prvá pretože napriek našim výzvam nepožiadala Ústavný súd o prerokovanie tejto zmluvy, následne fatálne zlyhal aj predseda Národnej rady ako druhý najvyšší ústavný činiteľ, pretože toho čoho sme boli svedkami včera nemá v dejinách parlamentu obdobu.“

Čakajú nás bitky v parlamente?

 Ďalej povedal, že ak to bude takto pokračovať čoskoro budeme vidieť ako sa poslanci v parlamente bijú a obvinil Kolára z toho, že včerajšiu situáciu absolútne nezvládol.

Nevážime si svoj štát, na jeho čele sú indivíduá z domu hrôzy (názor z druhého brehu)
„Formálne sme štát. Parlamentná demokracia, ktorá si raz za štyri roky volí svojich zástupcov, aby spravovali tento náš štát. Malo by to byť tých 150 výnimočných, nadaných a schopných ľudí. Ak aktéri tohoto zlého divadla sú to najlepšie z nás, tak... Čítať ďalej
09 | 02 | 2022 | Rasťo Ekkert

Premiér Heger bol včera neviditeľný

Tretie zlyhanie prisudzuje líder Hlasu premiérovi, ktorý bol včera podľa neho neviditeľný a všetku špinavú robotu nechal na koaličných poslancoch. „Mal predstúpiť pred národ a vysvetľovať prečo je táto dohoda potrebná, alebo nie“ hovorí Pelegríni.

Zastal sa aj Žilinku

Na Generálneho prokurátora sa zniesla vlna kritiky za to že obrannú dohodu s USA porovnával s okupáciou v roku 1968. „Čo je na tom zlé s akou inou zmluvou v našich dejinách ju mal porovnávať?“ Pýtal sa v rámci tlačovej besedy Peter Pellegrini, predseda strany Hlas - SD.

Remišová poučuje Žilinku
„Ak chce Maroš Žilinka robiť politiku nech rezignuje z funkcie a vstúpi do politickej strany.“ Odkazuje mu na sociálnej sieti líderka strany Za ľudí Veronika Remišová. Generálny prokurátor chcel včera vystúpiť v národnej rade a uviesť dôvody prečo... Čítať ďalej
09 | 02 | 2022 | Rasťo Ekkert

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.