Belousovová: Toto už nie je parlament, ale jeden veľký bordel! No TOTO je už za hranou
09 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Bláznivá poslankyňa priniesla na rokovanie o dohode s USA vlajku Ukrajiny. Asi táto prisprostá osôbka chcela tým vyjadriť, že po uzavretí dohody s USA ideme s Ukrajinou a Amerikou zaútočiť na Rusko! Konštatuje to vo svojom statuse na sociálnej sieti národniarka Anna Belousovová.

Nemám slov

"Z rozpravy o dohode, ktorá znamená stratu suverenity a priame ohrozenie národných a štátnych záujmov Slovenska urobiť toto...No ja nemám slov," krúti hlavou politička.

Podľa Belousovovej to, že vládna koalícia neumožnila vystúpiť generálnemu prokurátorovi s vážnymi pripomienkami k tzv. obrannej dohode, sa dalo čakať. "Oni veľmi dobre vedia, že jeho vystúpenie by jasne ukázalo ich vlastizradné konanie. Verím, že GP bude v tomto zmysle po prijatí okupačnej dohody aj ďalej konať," píše národniarka.

Za hranicou normálneho konania

Čo ju však najviac vytočilo, nie sú prekvapivo koaliční poslanci, ale tí okolo Mariana Kotlebu. "No to, čo predviedli kotlebovci už ide za hranou normálneho konania. Poviem to rovno: buď sú takí hlúpi, alebo to robia naschvál. Mám na mysli oblievanie ukrajinskej vlajky vodou. To má čo znamenať ?! Každý normálny človek a vlastenec si ctí vlastenectvo iných," pozastavuje sa už vážne nad konaním predstaviteľov ĽSNS.

Bitka poslancov v parlamente má následky: Ukrajina žiada OSPRAVEDLNENIE!
Šéf diplomacie sa musí riadne hanbiť! Poslanci sa toťiž priamo pred rečníckym pultom v parlamente pobili o štátnu vlajku Ukrajiny! Veľvyslanectvo Ukrajiny na Slovensku teraz žiada ospravedlnenie za dehonestujúce správanie sa viacerých poslancov k... Čítať ďalej
09 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Podľa političky každý, kto má v úcte štátne symboly svojej vlasti, nebude zneuctovať vlajku iného štátu. "Tá vlajka totiž nereprezentuje len politikov, resp. vládu krajiny, ale a hlavne národ - prostých ľudí, ktorí sú takisto vlastencami a ich vlajka a úcta k nej reprezentuje ich národnú hrdosť."

Priniesť na rokovanie o dohode s USA vlajku Ukrajiny....

Kotlebovci podľa nej týmto činom padli na úroveň bláznivej poslankyne, ktorá "pre mňa z neznámych dôvodov priniesla na rokovanie o dohode s USA vlajku Ukrajiny. Asi táto prisprostá osôbka chcela tým vyjadriť, že po uzavretí dohody s USA ideme s Ukrajinou a Amerikou zaútočiť na Rusko," zamýšľa sa Belousovová.

Politológovia predpovedajú: Skončí Žilinka ako generálny prokurátor?
Robí si zálusk na nový post? Postoje generálneho prokurátora Maroša Žilinku sú čoraz viac na pretrase na verejnosti. Témy, ktoré sa riešia, často priamo nesúvisia s jeho funkciou. Podľa odborníčky to jasne naznačuje zámer Žilinku vzdať sa funkcie a... Čítať ďalej
09 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Nie vážená a vážení! My normálni Slováci nechceme nepriateľstvo medzi národmi. My nechceme byť nepriateľmi ani Ukrajincom ani Rusom. A verte, že ani oni nie sú a nechcú byť nepriateľmi. To je len zbožné, či skôr bezbožné želanie motorických vojnových štváčov. A niektorí hlupáci v našom parlamente to nie a nie pochopiť," uzavrela Belousovová.

Na obrázku môže byť 3 ľudia, stojaci ľudia a text

Zdroj: FB/AB

NR SR ODSÚHLASILA DOHODU O OBRANNEJ SPOLUPRÁCI S USA
Národná rada (NR) SR v stredu odsúhlasila dohodu o obrannej spolupráci Slovenska s USA. https://www.hlavnydennik.sk/2022/02/09/aktualne-hlasovanie-o-zmluve-s-usa Pomáhame si navzájom Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku. Ak máte... Čítať ďalej
09 | 02 | 2022 | Ivan Mihale

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.