Bukovec: Hasiči zasahujú pri požiari niekdajšieho hotela
07 | 02 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

Hasiči naďalej zasahujú pri požiari opusteného hotela Hrabina v Bukovci v okrese Košice-okolie, ktorý vypukol v nedeľu (6. 2.) v noci. Pre TASR to uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (KR HaZZ) v Košiciach Jana Matis Libová s tým, že oheň zachvátil celý objekt. Na mieste nedošlo k žiadnym zraneniam.

Požiar bol nahlásený okolo 23.00 h. Na mieste zasahovalo dokopy 21 príslušníkov HaZZ s desiatimi kusmi techniky. "Momentálne na mieste ešte stále zasahujú hasiči vzhľadom na možné skryté ohniská pod zrútenou konštrukciou strechy. Na mieste sú štyri kusy techniky. Vyžiadaná bola aj technika zo Záchrannej brigády Humenné, a to Univerzálny dokončovací stroj," spresnila.

V súvislosti s rozsiahlymi škodami je podľa jej slov na mieste Požiarnotechnický a expertízny ústav Ministerstva vnútra SR, ktorý bude prešetrovať príčiny vzniku požiaru.

https://www.hlavnydennik.sk/2022/02/06/nova-funkcia-nato-riesit-plynovod

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.