Politici v kuchyni
05 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

Dlhé roky sú relácie "z kuchyne" medzi divákmi našich televízií veľmi populárne. Varia herci, speváci, no a v ostatných rokoch sa kulinárskymi schopnosťami chvália aj politici.

Richard Sulík dokonca vydáva kuchárske knihy. Kto sa ešte rád zvŕta medzi hrncami sa vareškou?

Minister školstva

V kuchyni sa rozhodne nechce dať zahanbiť ani Branislav Grőhling. Ten nedávno navštívil aj hotelovú akadémiu v Piešťanoch. Na sociálnej sieti vtedy písal, čo všetko sa jej študenti v škole naučia a tiež sa "priznal", že:  „Rád robím koláče a ešte radšej ich jem, takže za mňa ideálna kombinácia.“

Nie sú jediní

Sociálne siete využili ako príležitosť sebaprezentácie v kuchyni nie len dvaja predstavitelia SaS. Svojimi kuchárskymi zručnosťami sa na nich ukázali už aj Peter Pellegrini či Denisa Saková (obaja z Hlasu-SD), Monika Beňová (Smer-SD) či prezidentka Čaputová.

Koaliční poslanci sa zľakli tabule hanby od Hlasu - SD
Strana Hlas-SD na sociálnej sieti zverejnila tzv. tabuľku hanby, ktorá označuje mená poslancov, ktorí nepodporili navýšenie rozpočtu pre zdravotníkov a pacientov o 500 mil. eur. Bližšie sa na to pozrel denník Plus jeden deň. Podpredsedníčka... Čítať ďalej
05 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku. Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD. .

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.