Dostal, čo dostať mal
06 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

Nezaradený poslanec a predseda Hlasu-SD Peter Pellegrini si po odvysielaní Sobotných dialógov s premiérom Eduardom Hegerom nedal servítku pred ústa.

Poslal ho totiž do obchodu. Aby si vraj urobil obraz o tom, ako sa Slovensko pripravilo na zdražovanie.

Slovensko vraj okolité štáty v opatreniach predbehlo

To je tvrdenie premiéra Hegera, ktoré vyslovil vo verejnoprávnom rozhlase v relácii Sobotné dialógy. Peter Pellegrini však upozornil, že "Premiér potvrdil, že vláda nevie a nechce riešiť drastické zdražovanie, ktoré trápi čoraz viac ľudí na Slovensku. Občania sa nedozvedeli jediné konkrétne opatrenie, ktorým chce vláda pomôcť svojim občanom." 

Ako sme tie krajiny predbehli?

Takýmito opatreniami boli vyplatenie 13. dôchodku, ale aj seniorské odmeny za očkovanie. Tiež jednorazové odmeny pre zamestnancov štátnej a verejnej správy, dotácie do regulácie cien energií, čo E. Heger (OĽaNO) kvalifikoval na stovky miliónov eur.

J. Laššáková sa pýta: Je vakcína (ne)sloboda?
Už viac, ako rok máme v médiách kampaň, ktorou nás rôzne osobnosti presviedčajú, že vakcína je, okrem iného, sloboda. Všetci mali na mysli tú látku, ktorp EMA vedie ako "podmienečne povolenú". Život nás všetkých sa vráti do normálu "Vedenie... Čítať ďalej
05 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Fico odporučil byť radšej ticho

Ku kritike premiéra Hegera v Sobotných dialógoch sa pridal aj Robert Fico, predseda Smeru-SD.  Vo videu na sociálnej sieti upozornil, že vláda na zdražovanie nezareagovala nijako. Pripomenul, že ceny energií budú trápiť aj samosprávy, ktoré sa dostanú do problémov financovaním svojich zákonných povinností a premiérovi poradil, že namiesto podobných vyhlásení mohol radšej mlčať.

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.

L. Štaidl k svojim potomkom rozhodne nebol lakomý (+foto)
Ladislav Štaidl mal nesporne "nos" na hviezdy. Ešte za socializmu sa v jeho "manažérskej dielni" zrodili Jitka Zelenková, M. Penk, nejaký čas s ním spolupracovala aj Darinka Rolincová a Iveta Bartošová. Posledná menovaná mu darovala dnes už 25... Čítať ďalej
04 | 02 | 2022 | Eka Balaskova