Hádajte, čo si myslí hračkárstvo o invázii cudzích vojsk na Slovensko
04 | 02 | 2022 I Ján Papuga

Známe slovenské hračkárstvo Dráčik na svojej webovej stránke odvážne uverejnilo svoj postoj k invázii cudzích vojsk na územie Slovenska. Nájdete tam: „Slováci si želajú mier pre všetky národy. Chceme naše územie bez cudzích vojsk a základní.“ Informovali Hospodárske noviny.

Dráčik vyjadril takýto postoj v čase, kedy Slovensko a USA podpísali dohodu o obrannej spolupráci, ktorá vzbudila vášne na slovenskej politickej scéne.

Zmluva, o ktorej sa v týchto dňoch hovorí v najvyššej politike, by totiž umožnila americkým ozbrojeným silám využívať vojenské letiská Malacky-Kuchyňa a Sliač, prípadne iné dohodnuté zariadenia a priestory. Zmluvu musí ešte odobriť Národná rada. Potrebná je tiež ratifikácia prezidentkou.

Proamerické médiá budú chcieť zastaviť Fica. Aj za cenu dezinformácií
Mladý sociálny demokrat Igor Melicher na svojom facebookovom profile poukázal na to, ako prozápadné médiá ovplyvňujú politiku na Slovensku. Už sa im podarilo položiť Mečiarovu vládu a tretiu Ficovu vládu. Neočakávane vzrastajúci vplyv strany Smer -... Čítať ďalej
04 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.