Svini sa len o kukurici sníva! Konštatuje Belousovová
03 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Zbraňami rinčia len Američania! Presne toto si myslí, tak ako mnohí, politička Anna Belousovová. Svini sa len o kukurici sníva a vojnovým štváčom zase len o novej vojne, trefne poznamenáva národniarka vo svojom statuse na sociálnej sieti.

Každého rozumného človeka táto americká agresia už vytáča

"Mohol by už niekto tomu starému dedkovi v Bielom dome konečne vysvetliť, že Rusi sa nechystajú zaútočiť na Ukrajinu, takže by mal prestať s tým vyhrážaním voči Rusku?" Pýta sa Belousovová za nás všetkých, ktorí sme už unavení z toho, že aj naša vláda miesto toho, aby riešila problémy Slovákov, podsúva občanom už naozaj trápne výhražky Západu vojnou.

"Ukrajinskí predstavitelia vrátane ich prezidenta tiež nechcú vojnový konflikt s Ruskom. Zbraňami rinčia a o vojne a Rusku ako hrozbe bezpečnosti Európy hovoria len Američania a naša prezidentka, ktorá vraj nie je pod ich vplyvom," upozorňuje národniarka.

Raketový nástup Fica! Tomuto neuveríte!
Dobrá práca! Takto si určite potriasajú pravicami v strane Smer-SD momentálne všetci jej predstavitelia. Stalo sa totiž niečo, čo sa pred dvomi rokmi považovalo za nemožné! Súbežne sa totiž stali dve veci. Za prvé - líder Smeru Robert Fico povstal... Čítať ďalej
03 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Biden asi nemá nič iné na práci

A tak sa pýta: "Štáty, ktorých sa to týka, vojnu nechcú a on nie a nie to pochopiť?"

A v zápätí si Belousovová aj odpovedá. Našla dve možnosti. "Buď je ten dedko senilný, alebo platí: čo sa babe chcelo, to sa babe prisnilo, resp. svini sa len o kukurici sníva a vojnovým štváčom zase len o novej vojne."

Na obrázku môže byť 1 osoba a text, v ktorom sa píše „eREPORT Ereport 2d.' Americky prezident Joe Biden varoval V pondelok Rusko pred vážnymi následkami, ak sa "odkloní od diplomacie a zaútoči na Ukrajinu" i EREPORT.SK Biden varuje Rusko: Neodklánajte sa od diplomacie. Útok na Ukrajinu môže mat...“

Zdroj FB/AB

Reakcia Slovákov....mala by si ju prečítať aj pani  perzidentka

Anna v komentári na Belousovovej status píše: ".... mali by mu vysvetliť, čo je to diplomacia, lebo Biden je zjavne presvedčený, že je to poslušne prijať americké požiadavky, bez akejkoľvek debaty o požiadavkách druhej strany. Bude to asi veľké sklamanie, keď Putin nenaskoči na ich spôsob diplomacie a nenapadne Ukrajinu."

Lýdia pridala aj trefnú fotografiu:

Na obrázku môže byť 1 osoba a text

Zdroj FB/AB

Jojo: "V celom kontexte hrozenim zo strany západu sankciami ide vlastne o boj nielen ukrajinu ale vlastne o celú východnú europu a čast balkanu, kde usa a západ prehrávaju, vpodstate Putin ziska to čo potrebuje bez boja.... Sun'-C Umenie vojny :Najlepšie ovládajú umenie vojny tí, ktorí dodržiavajú zásady morálky, disciplíny a taktiky. Potom je v ich silách zvíťaziť.... Západ a USA ani netušia, že Putin má túto knihu dobre zvládnutú a velmi dobre preštudovanú....."

"Čim viac embarga proti Rusku tým viac škody - no pre koho...Ruské banky v minulom roku zaznamenali enormné zisky, v potravinárstve sa stávajú sebestačný - čo sa o nás nedá hovoriť - o energii ani netreba hovoriť. Z Nemeckom sa zvýšil obchodný obrat. Ja neviem, neviem, komu tu vlastne tečie do topánok. Tak je to aj v športe. Keď nemáš na súpera začneš faulovať. No a zaleží aj na divákoch, na ktorú stranu sa naklonia. No a rozhodca - buď sa postaví pred disciplinárku alebo končí," píše čitateľ pod nickom Ranč Čajka.

Prezidentkin prejav spôsobil srdcovú arytmiu aj Banášovi: Mám vážne obavy o príčetnosť Čaputovej poradcov
Skutočne som šiel do kolien! Spisovateľ Jozef Banáš okomentoval prejav prezidentky SR Zuzany Čaputovej o konflikte medzi Ruskou federáciou a Ukrajinou. Pani prezidentka, ľudia na rozdiel od Vás a Vašich poradcov žijú v tejto krajine a nie v dajakej... Čítať ďalej
03 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.