Poslanci NR SR nepodporili zvýšenie financií pre zdravotníctvo
03 | 02 | 2022 I Gabriela Fedičová/TASR

R. Raši neuspel s novelou, ktorá mala zvýšiť rozpočet pre zdravotníctvo. Poslanci Národnej rady (NR) SR vo štvrtok neposunuli do druhého čítania novelu štátneho rozpočtu.

Nezaradený poslanec Richard Raši ňou chcel zvýšiť financie pre zdravotníctvo.

Raši navrhoval presunúť 500 miliónov eur z rezervy na negatívne vplyvy pandémie ochorenia COVID-19 do systému verejného zdravotného poistenia. Chcel tak prispieť k zabráneniu ďalšieho odlevu slovenských zdravotníkov a zabezpečeniu toho, aby mali byť pacienti čím liečení.

Raketový nástup Fica! Tomuto neuveríte!
Dobrá práca! Takto si určite potriasajú pravicami v strane Smer-SD momentálne všetci jej predstavitelia. Stalo sa totiž niečo, čo sa pred dvomi rokmi považovalo za nemožné! Súbežne sa totiž stali dve veci. Za prvé - líder Smeru Robert Fico povstal... Čítať ďalej
03 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.

Zdieľať tento článok