Tupý svet koaličnej spravodlivosti
01 | 02 | 2022 I Ivan Brožík

Vládna koalícia si zavolala Maroša Žilinku na "koberček," aby vysvetlil prečo bol v Rusku. Vracia sa k parlamentnej trápnosti oalície na sociálnej sieti Tomáš Taraba. 

Podľa poslanca koaiční kolegovia "majú pocit, že prokuratúra by mala byť asi tak isto spolitizovaná ako spolitizovali vedenie polície."

Žilinka nie je Mazák

"Prípadne si myslia, že Žilinka by mal byť ako ten Mazák, ktorý chodí dávať politické rozhovory do ich vybraných médií, kedy neviete, či tam sedí osobný asistent Remišovej alebo Kolikovej."

Politický primitivizmus

"Koaliční poslanci však neprišli ani na výbor, ktorý sami zvolali.  Niečo zvolať a neprísť je už aká forma politickej schizofrénie? Za to Kolikova dnes obvinila Žilinku, že jeho vyšetrovanie Lučanského vraždy trvá príliš dlho."

"Ona ako vieme, mala vysvetlenie ihneď. Aj pri tom zranení, keď sa potkol o papuče a oko mal v mozgu. Vedela dokonca, že aj prečo to urobil."  Končí svoj status Tomáš Taraba.

Politológ Lenč: Za čo a komu môže Robert Fico poďakovať
"Za kus dobrej roboty," môže podľa politológa Jozefa Lenča poďakovať predseda strany SMER - SD Robert Fico, Petrovi Pellegrinimu a duu Heger - Matovič. Prečo si to myslí politológ Jozef Lenč, vysvetlil v príspevku na sociálnej sieti. Vychádzal z... Čítať ďalej
31 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

________________________

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.