Holíč: Mesto vypísalo výzvu na rekonštrukciu a dobudovanie komunikácií
01 | 02 | 2022 I tasr

Mesto Holíč vypísalo verejnú výzvu s názvom Rekonštrukcia a vybudovanie komunikácií v lokalite Hurbanova – sv. Anny. Vyplýva to zo zverejnených údajov vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie.

Projekt zahŕňa rekonštrukciu a vybudovanie chýbajúcich miestnych komunikácií a samostatných chodníkov, odvod dažďovej vody z komunikácií a spevnených plôch do troch vsakovacích objektov, ako aj doplnenie verejného osvetlenia v lokalite. Lehota výstavby je podľa návrhu zmluvy stanovená na 180 kalendárnych dní odo dňa odovzdania staveniska.

Predpokladaná hodnota zákazky je vo výške 313.828 eur bez DPH. Záujemcovia o zákazku môžu svoje ponuky podávať do 16. februára a jediným kritériom pre určenie víťaza verejnej súťaže je cena. Na projekt využije mesto okrem vlastných zdrojov finančné prostriedky z operačného programu Ľudské zdroje alebo z iných fondov Európskej únie.

Cap záhradníkom? Nie! Z tanečníka ŽUPAN, Erik Ňarjaš PREKVAPUJE!
Na jeseň nás čakajú voľby do mestských/obecných, ale aj krajských samospráv. A tak sa začínajú objavovať mená ľudí, ktorí by radi zasadli či už do primátorského, alebo županského kresla. Jedným z kandidátov na predsedu Košického samosprávneho... Čítať ďalej
31 | 01 | 2022 | Eka Balašková