Cap záhradníkom? Nie! Z tanečníka ŽUPAN, Erik Ňarjaš PREKVAPUJE!
31 | 01 | 2022 I Eka Balašková

Na jeseň nás čakajú voľby do mestských/obecných, ale aj krajských samospráv. A tak sa začínajú objavovať mená ľudí, ktorí by radi zasadli či už do primátorského, alebo županského kresla.

Jedným z kandidátov na predsedu Košického samosprávneho kraja je aj tanečník a súčasný parlamentný poslanec Erik Ňarjaš (36 r.). Nominuje ho hnutie OĽaNO.

Hnutie známych osobností

E. Ňarjaša z minulosti poznáme z tanečnej súťaže Let's Dance. V rámci hnutia OĽaNO nie je jediný, kto v minulosti pôsobil v "šoubiznise". Pluska ho cituje: "Je tam veľký predpoklad, že do toho pôjdem." To pre Denník N povedal niekedy v polovici januára. "Konkrétne nominácie ešte nie sú uzavreté, stále prebiehajú rokovania,“ informoval mediálny tím OĽaNO.

Úspešný tanečník

Bol svetovým šampiónom vo valčíku, aj s Petrou Marko v kategórii párov, kde je jeden profesionál a druhý amatér. V slovenskej tanečnej šou Let's Dance bol partnerom bývalej tenistky Daniely Hantuchovej (38). 

Slovenská vláda disponuje účinnou zbraňou proti ruskej armáde! A ani o tom ešte nevie
Že by nová rošáda vo vláde? Exmoderátorovi hlavných správ a politikovi Karolovi Farkašovskému sa zdá, že Slovensko má po televíznej nedeli dve nové vševedúce tieňové ministerky obrany - Veroniku Remišovú a Janku Cigánikovú. Nové tieňové ministerky... Čítať ďalej
31 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Nenápadný zákonodarca

V parlamente inicioval šesť zákonov a jeho pozmeňovacie návrhy by ste v parlamente hľadali márne. Od volieb nepoložil žiadnu otázku v rámci "hodiny otázok", v parlamente vystúpil šesťkrát a mal jedenásť faktických poznámok.

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.