Slovensko, Deň-D
31 | 01 | 2022 I Ivan Brožík

Za Deň-D sa označuje zvyčajne deň začiatku významnej operácie. Slovensko je práve na prahu takej významnej udalosti. Je odhodlané ukázať dočasným mocipánom a mocidámam krajiny, že stačilo. Že už bolo dosť. Pamätáte sa, vy straší, ako to znelo námestiami v novembri 1989? A čo sa potom odohralo?

Boli sme podvedení, verili a dôverovali sme, nechali sme sa však nechutne oklamať. Podviesť tými, ktorí formálne odstraňujúc boľševizmus tu zaviedli čosi ďaleko horšie - primitívny despotizmus.

Primitivizmus nevzdelaných, nehanebných, bezohľadných a najmä - sprostých. Primitivizmus namyslených na vlastnú hlúposť, primitivizmus bezočivo hluchých voči akémukoľvek argumentu. Nikdy v živote (autorovom a už riadne dlhom) neboli v štátnych funkciách takí hlupáci a sebci, ako teraz. A pokojne môžem dodať podliaci a zradcovia.

Prvý február 2022 pravdepodobne vojde do histórie

Ak sa nebudeme zaoberať udalosťami v okolitých štátoch, v Európe, ale ani na Americkom kontinente, pravdepodobne si tohtoročný slovenský február zapamätáme veľmi dobre. A nielen pre to, že zlodeji štátu (načo sa trocháriť s jeho vykrádaním, keď si ho možno ukradnúť celý) už teraz primitívne, ako inak, avizujú, že najbližšie voľby budú februárom 1948. Sú tak hlúpi, že ani len netušia, kedy budú najbližšie voľby, no zo všetkých síl sa snažia, aby najlepšie neboli žiadne. A podobenstvo s rokom 1948? Vari iba to, že sme už len krôčik od momentu, kedy si občania vezmú svoju vlasť a republiku opäť do vlastnej moci a zrušia tamtým primitívom tú im dočasne zverenú. Občania na to majú nespochybniteľné právo. Podľa ústavy tu nevládne žiaden Naď ani Matovič v pozícii neobmedzeného uzurpátora, ale občan a ním delegovaná moc. Ak ju raz na niekoho presunie, neznamená to na večné časy a nikdy inak, súdruhovia z koalície!

Hlupáci nás ženú do vojny, len aby sa páčili

Neskutočný primitivizmus potvrdzuje aj tempo, s akým sa tlačí na prijatie dohody DCA. Ak by hlava štátu mala v sebe čo i len zlomok z toho jej vnímania, o ktorom tak zaujato vždy rozpráva, tak by nikdy nepoverila poskokov Korčoka a Naďa letieť do USA podpisovať dohodu ešte predtým, ako sa k nej môžu vyjadriť opoziční poslanci parlamentu. Týmto svojim rozhodnutím iba potvrdila, že parlamentná väčšina je aj z jej pohľadu iba tupý hlasovací stroj, nič iné a už vôbec nie zástupcovia občanov. Pani prezidentka týmto rozhodnutím absolútne odignorovala fakt, že parlament má v krajine najvyššiu moc, dokonca aj nad ňou samou. Zaradila sa do šíku primitívov, priam ako nejaká mažoretka na jeho čelo. Ozaj, výraz hlupáci v medzititulku je veľmi slabý čajový odvar slova, ktoré by sa hodilo.

Deň-D

Je vcelku namieste domnievať sa, že zajtra sa to všetko "začne". Občianska tzrpezlivosť je našponovaná na viac, ako vydrží a môže vydržať. Je otázkou dní, kedy praskne. To však bude rachot, že pár primitívov možno nestihne ani naskákať do lietadiel a ak aj, tak bez bryndze a už nikdy nebudú variť bryndzové halušky. Ani v Dubaji. Napríklad. A to by bolo najmenej. Aj keď pre Slovensko obrovské šťastie. Februárová parlamentná schôdza bude určite v atmosfére masových protestov verejnosti, svoje si užije aj Hodžovo námestie a pani vnímavá, no Slovensku nerozumejúca pionierka v tamojšom paláci. A možno odletí do Dubaja na viac ako pár dní. Pokojne aj natrvalo. Chýbať bude iba americkej ambasáde a jej koaličným riťolezcom. Potom príde konvoj, potom zrušenie núdzového stavu, uvoľnenie občianskych slobôd a ich dôsledné využitie samotnými občanmi. No a čo príde ešte po tom? Určite nejaká obdoba Pražskej defenestrácie. Slovensko sa práve začína zbavovať svojich "zradných radných". Tieto roky sú aj tak už čiernou machuľou v dejinách samostatnej Slovenskej republiky. A ako povedal klasik čistič - "tento chliev treba raz navždy vykydať". V tom jedinom sa za dva roky svojho diktátorstva nad Slovenskom nemýlil. 

Propozície Konvoja za slobodu
Československý konvoj za slobodu bude! "Len spolu sa dá dosiahnuť sloboda aj bez politikov. Pridaj sa aj ty 02.02.2022" (Dostali sme do redakcie HD výzvu priamo od organizátorov akcie z Írska. (Identita je redakcii známa, kontakt tak isto, ale z... Čítať ďalej
31 | 01 | 2022 | Ivan Brožík

____________________________

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.