Draxler: Bán tu lieta po Slovensku, miesto aby kopal zákopy!
31 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Mal by sa pripojiť k nám všetkým v Bratislave, ktorí kopeme protiletecké kryty! Exminister školstva Juraj Draxler má zrejme veselú náladu. Vo svojom statuse na sociálnej sieti totiž zavtipkoval a rozosmial určite množstvo svojich čitateľov. Škoda len, že je to smiech cez slzy.

"Reportér .týždňa a Denníka N Andrej Bán, známa firma, behá po východnom Slovensku a pýta sa starostov, ako sú pripravení na ruskú inváziu na Ukrajinu," krúti hlavou Draxler. 

"Namiesto toho, aby poctivo v Bratislave kopal protiletecké kryty, ako v tieto dni my všetci," zaklincoval svoj krátky status politik.

Svoju skúsenosť s novinárom majú aj Draxlerovi čitatelia

"Ked este fotil vojnovu Juhoslaviu, bol to dobry novinar, potom neviem, co sa mu porobilo," znel komentár od Blanche. A sám exminister aj odpovedal. "Áno, on je v niektorých ohľadoch dosť taletovaný, a z tohto hľadiska je ho škoda. Bohužiaľ, je niečo ako Matovič, vie prejsť doslova do histriónskych záchvatov. A vo svojej "žurnalistike" sa neštíti jednoducho si vymýšľať, zjavne to editorom neprekáža."

V tele má už štyri dávky vakcíny a aj tak to nestačí? ČO sa to deje?
V tele má už 4 dávky vakcín, no nič mu to nie je platné! Kulturista Juraj z Galanty má hlavu v smútku, nemôže cestovať na súťaže. Hoci bol očkovaný už štyrmi dávkami vakcíny, v covid pase mu svieti len jedna dávka Pfizeru. Čo sa to vlastne... Čítať ďalej
31 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Peter ešte čosi prihodil: "Andrej Bán je veľmi smutný príklad toho ako zle môže človek skončiť, žiaľ mal som s ním aj osobnú skúsenosť, ale prosím nech sa to neobracia do nenávisti a zosmiešňovania, on dlhodobo bojuje s istými problémami a žiaľ ľudia okolo .týždňa napr. sa neštítia ani toto zneužiť a používať ho na svoju špinavú prácu, ktorú by inak nikto "pri zmysloch" neprijal. Nie je to nepodobné, ako keď za starého režimu eštébacké Volgy chodili vyberať starého pána Kopeckého na psychiatriu aby v TV šíril nenávisť voči našim emigrantom."

Slovenská špecialita - histéria

"Všade začína byť aký taky kľud, ale na Slovensku len hystéria, plašenie a ešte takýto novinári aj veľa aj presne trafení, tomu len pridávajú," myslí si Daniela.

A Jozef jej dáva za pravdu: "Nevážia si mier a slobodu a maľujú vojnu. Práve tí, ktorí si to nevedia ani predstaviť. Túto šialenú propagandu treba zastaviť. Čo však robiť, keď média to "potrebujú", majú čo písať. Títo "žurnalisti" nemajú ani vzdelanie, ani novinársku česť. Je im to jedno, hlavné je, že dostanú zaplatené. Proste hrôza."

"Na Slovensku sledujeme prerastanie politiky, biznisu a organizovaného zločinu"
"Úkladná vražda, alebo samovražda. Smrť exšéfa rozviedky vzbudzuje znepokojenie." Píše český web echo24.cz. Ide o týždeň známu kauzu smrti niekdajšieho šéfa vojenskej rozviedky Petra Bučku. Kým tieňový premiér a hlavný ideológ vládnej koalície... Čítať ďalej
31 | 01 | 2022 | Ivan Brožík

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.