Nechutnú kampaň Korčok označil za chybu v komunikácii! Odkazy ministerstvu: Ste zvrátení a úbohí
29 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Zdieľané fotografie nie sú recesia! Sú skutočne výtvorom ministerstva zahraničia pod vedením pána ministra Korčoka! Takto sa zhrozila národniarka Anna Belousovová nad najnovším výplodom šéfa rezortu zahraničia. Naozaj sa Korčok uchýlil k takejto nechutnej propagande?

Tak toto bol krok vedľa. Ministerstvo zahraničných vecí v snahe zvýšiť povedomie o obrannej zmluve medzi USA a Slovenskom spustilo kampaň „Aj deti to už vedia. 10 faktov o DCA“. Kampaň okamžite rozpútala veľké vášne.

Nemuseli by sa hanbiť ani komunisti v 50 rokoch

"Ťažko hľadať slová pre túto stupídnu propagandu, za ktorú by sa nemuseli hanbiť ani komunisti v 50 rokoch. Okrem toho, že tieto agitačné fotografie sú lož - slovenské deti vôbec nevedia o nejakej dohode s USA - zneužívanie detí dospelými pre svoje potešenie, či prospech je vždy odsúdeniahodné," skritizovala prešľap ministerstva vo svojom statuse na sociálnej sieti Belousovová.

Zdroj: MZVaEZ SR

"Ak dospelí zneužívajú deti pre svoje sexuálne potešenie, nazývame to pedofília. Ak ich zneužívajú pre dosiahnutie politického prospechu, je to čo ? Politická pedofília?" Pýta sa národniarka.

Vláda chce režim ešte pritvrdiť: Neočkovaní by si mali začať sporiť na zdravotnú starostlivosť!
Kým ostatné krajiny uvoľňujú či dokonca rušia opatrenia, Slovensko chce pritvrdiť! Ešte v závere minulého roka vláda zaviazala ministerstvá zdravotníctva a spravodlivosti vypracovať analýzu. Neuveríte, čo z tejto analýzy plynie! Omikronová vlna... Čítať ďalej
29 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Belousovovú by zaujímalo, prečo mlčia všetci, ktorí sa tak radi dajú počuť, ako zástancovia detí. Napríklad pani prezidentka. "Keď potrebovala pustiť dymovú clonu, aby sa nemusela vyjadrovať k dohode s USA, "detská" téma jej bola dobrá," pripomína.

"Alebo tiež nový podpredseda Európskeho parlamentu Šimečka, ktorý dnes navštívil Ústav detských chorôb a veľmi ho trápila téma psychického zdravia detí. Čo tak sa zaujímať aj o psychické dopady politicky zneužívaných detí?" Tne do živého Belousovová.

Zdroj: MZVaEZ SR

Vláda je v koncoch, žiadna zvrátenosť jej nie je cudzia

"Priatelia, propaganda a nervozita ministerstva zahraničných vecí súvisiaca s vojenskou zmluvou s USA je skrytou formou násilia, nátlaku a zneužitím detí k propagande. Neviem si predstaviť, že moja vnučka Zoe, príde zo škôlky a bude hovoriť o 10 bodoch DCA, ktoré bude odriekať. Tak to tvrdí, na svojej stránke ministerstvo," pridala sa aj bývalá podpredsedníčka parlamentu Renáta Zmajkovičová.

Komisárka pre deti vyzýva ministerstvo, aby nespájalo vojenské aktivity s maloletými deťmi
Komisárka pre deti Viera Tomanová vyjadruje znepokojenie nad krajne nevhodnou kampaňou Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí SR zameranej na podporu kontroverznej Dohody o spolupráci v oblasti obrany medzi vládou Slovenskej... Čítať ďalej
28 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

"Zvrátené. Deti, sa nezaťahujú a nesmú zaťahovať do problémov dospelých. Pýtam sa poslankyne Záborskej, ktorej životnou agendou sú nenarodené deti, čo tie žijúce pani poslankyňa, čo robíte pre ne? Poslankyňa, ktorá má v svojej agende ochranu života, sa prizerá na zneužitie žijúcich detí na propagandu agendy spojenú ozbrojenými aktivitami," tvrdo udrela na poslankyňu.

„Prestaňte! Toto je úplne, úplne zvrátené a cez čiaru! Ste už tak v koncoch, že žiadna zvrátenosť vám nie je cudzia. Ste úbohí, citovo vyprahnutí ako púšť, morálne zvrátení!“ utrhla sa Zmajkovičová.

Úbohosť MZV

Aj podľa politického analytika Eduarda Chmelára by deti nemali patriť do politickej kampane. „Ministerstvo zahraničných vecí v zúfalstve nad vlastnou neschopnosťou presvedčiť verejnosť o potrebe rozmiestnenia amerických vojakov na území Slovenska siahlo k prostriedkom, ktoré odhaľujú absolútnu ľudskú úbohosť všetkých, ktorí sa na tom podieľajú,“ uviedol vo svojom statuse.

Chmelár o zvrátenosti v politickej propagande
Politológovi a historikovi Eduardovi Chmelárovi tentokrát udrela do očí politická propaganda, do ktorej boli zatiahnuté deti. Práve to považuje za zvrátenosť Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí. Eduard Chmelár sa vyjadril na... Čítať ďalej
28 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Chyba v komunikácii!

Po mnohých komentároch na adresu ministerstva sa rezort prebral. Podľa neho to však bola iba chyba v komunikácii!

"V ostatných dňoch sme urobili chybu v komunikácii, keď sme zverejnili nevhodnú grafiku.Ospravedlňujeme sa a ďakujeme všetkým za spätnú väzbu," uviedlo ministerstvo na svojej stránke.

Na obrázku môže byť text

Zdroj: MZVaEZ SR

Krajčí nešetrí kritikou na Lengvarského: Vráti sa na svoj post?
Lengvarského kroky sú pre mňa nepochopiteľné! Nešetrí exminister zdravotníctva svojho nástupcu. Podľa Krajčího sa veľa chýb urobilo už pri manažovaní delty a omikronom to iba pokračuje. Vladimírovi Lengvarskému vyčíta aj dovolenku v exotike. Vráti... Čítať ďalej
29 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.