Chmelár o zvrátenosti v politickej propagande
28 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

Politológovi a historikovi Eduardovi Chmelárovi tentokrát udrela do očí politická propaganda, do ktorej boli zatiahnuté deti. 

Práve to považuje za zvrátenosť Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí. Eduard Chmelár sa vyjadril na sociálnej sieti.

Vlastná neschopnosť

"Ministerstvo zahraničných vecí v zúfalstve nad vlastnou neschopnosťou presvedčiť verejnosť o potrebe rozmiestnenia amerických vojakov na území Slovenska siahlo k prostriedkom, ktoré odhaľujú absolútnu ľudskú úbohosť všetkých, ktorí sa na tom podieľajú." Pohoršuje sa E. Chmelár. 

"Na svoju FB stránku zavesilo obrázok (s gramatickými chybami), ktorý je totálnym morálnym dnom a ponáša sa skôr na komunistické nástenky z päťdesiatych rokov. Po nejakom čase ho odstránilo a nahradilo ho obrázkom, na ktorom je opäť dieťa opakujúce zavádzajúcu a lživú propagandu ministerstva," píše politológ.

Toto prezidentke nevadí?

"Kategoricky protestujem proti takémuto zneužívaniu detí! Kde je teraz útlocitnosť prezidentky a médií? Deti do politickej propagandy nepatria! Hanbite sa, darebáci! Hitler posielal deti do vojny, keď už prehrával na všetkých frontoch a porážka bola neodvratná. Vy nasadzujete do vojnovej propagandy deti, keď už nemáte žiadne argumenty, ako čistí lúzri a poslední zúfalci. Nielenže ste zbabelí ísť do férovej otvorenej diskusie, ale ešte sa vo svojich zvrátených cieľoch schovávate za nevinné deti..." Píše znechutený E. Chmelár.

Stupidita - do svojej propagandistickej demagógie montujú nehanebne už aj deti
To, na čo sa pozeráte pri titulku, to je dielo našej "diplomacie". Dali si naň aj značku. Mentálna úroveň - piaty suterén. Všimol si Tomáš Taraba a na sociálnej sieti k tomu dal aj komentár. "Myslíte si, že tento dnešný obrázok a budovateľské... Čítať ďalej
25 | 01 | 2022 | Ivan Brožík

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy - Redakcia HD.