Rezort obrany upozorňuje na presun zahraničných spojeneckých ozbrojených síl
28 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová/TASR

Ministerstvo obrany SR upozorňuje obyvateľov Slovenska, že v období od 31. januára do 6. februára je cez územie SR plánovaných 21 cestných presunov zahraničných spojeneckých ozbrojených síl.

TASR o tom informovala hovorkyňa Ministerstva obrany SR Martina Kovaľ Kakaščíková.

Rezort obrany zdôrazňuje, že tranzity boli riadne schválené v zmysle opatrenia Úradu verejného zdravotníctva SR.

V tomto období sa uskutočnia tiež cestné presuny techniky Ozbrojených síl SR v rámci Slovenska, a to na trasách Plešivec – Lešť, Martin – Plešivec, Trebišov – Hlohovec a späť, Martin – Michalovce, Nitra – Kolíňanský vrch, Moldava nad Bodvou – Hlohovec, Prešov – Moldava nad Bodvou, Martin – Turecký vrch, Zemianske Kostoľany – Nitra a späť, Prešov – Zemianske Kostoľany a späť, Turecký vrch – Viničné a späť, Nemšová – Zemianske Kostoľany a späť, Zemianske Kostoľany – Sliač a späť a Žilina – Sliač.

Mesík: Zahraničie to už chápe, len slovenská korupčno-plagiátorská partia sa ešte nevzdala masového opichávania!
Prínosy vakcinácie detí neprevažujú riziká! Práve naopak. Realita je taká, že riziká vysoko prevyšujú "prínosy"! Konštatuje to vo svojom statuse na sociálnej sieti bývalý politik a občiansky aktivista Juraj Mesík. Čo všetko sa kvôli očkovaniu deje... Čítať ďalej
28 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.