Stupidita - do svojej propagandistickej demagógie montujú nehanebne už aj deti
25 | 01 | 2022 I Ivan Brožík

To, na čo sa pozeráte pri titulku, to je dielo našej "diplomacie". Dali si naň aj značku. Mentálna úroveň - piaty suterén.

Všimol si Tomáš Taraba a na sociálnej sieti k tomu dal aj komentár.

"Myslíte si, že tento dnešný obrázok a budovateľské heslá Korčok vymyslel po večeroch sám?" Pýta sa poslanec Taraba.

Neradi mu náhodou sám šéf OĽaNO?

"Alebo mu s tými heslami radil aj Lengvarský, ktorý so svojím tímom takýchto infantilných reklám už  počas covidu niekoľko vymyslel?" Pýta sa zjavne nie celkom správne Tomáš Taraba.

(Poznámka red. HD - idiotizmus povýšený na štátnu úroveň.)

Hlina zverejnil utajovanú svinskú komunikáciu
V rezorte ministra poľnohospodárstva mali byť podľa Alojza Hlinu eurá pripravené iba pre vybratých farmárov. Žiada preto, aby minister Vlčan odstúpil a zverejňuje podrobnosti, ako prebiehala elektronická komunikácia. "U ministra Vlčana -... Čítať ďalej
25 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

_____________________________

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy - Redakcia HD.