A. Hlina: Aký bol vzorec delenia tohto lupu? (+video)
29 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

"Z toho mála, čo mala, ako veľa dala. A ten z toho veľa čo mal, ako málo dal. Variácia na tento biblický príbeh sa dá urobiť aj "reverzne". ...Z toho málo, ako mal k dispozícii, ako veľa ukradol....  Naozaj nechápem." začína na sociálnej sieti svoj príspevok k "lupu" na odvodňovacom kanáli v Boroch.

Podozrivé "čistenie kanálov"

Upozornil naň redaktor Magdoško z . týždeň. A Hlina sa pýta: "Ako môže štátny podnik v tejto dobe, keď zlyhávajú celé systémy spoločnosti zdefraudovať a rozkradnúť 156 000€ za primitívne čistenie jedného odvodňovacieho kanála. ️Bol som sa na jeden vyčistený kanál pozrieť v obci Bory. Bežný meter čistenia tohto kanálu daňových poplatníkov vyšiel na 100 eur."

Toto nie je nehospodárnosť

"Tu už nemôžeme hovoriť o nehospodárnosti, ale o evidentnom rozkrádaní verejných zdrojov. Je to ďalší čriepok do mozaiky čudnej nominácie OĽaNO na ministra pôdohospodárstva. V čom je tajomstvo S. Vlčana a prečo ho antikorupčné OĽaNO, NOVA, KÚ, ZMENA ZDOLA dalo na ministerstvo?" Nechápe Alojz Hlina v k príspevku na sociálnej sieti zdieľa aj kvideo priamo z miesta.

Strávite jarné prázdniny v horách? Toto by ste mali vedieť
Obmedzené možnosti lyžovania ľuďom nebránia v tom, aby sa venovali skialpinizmu či skiturizmu. Keďže mnohí s týmito športmi nemajú skúsenosti, v ostatných dvoch rokoch prichádza k nehodám práve v tejto skupine športovcov. A zase ceny Tie sú... Čítať ďalej
28 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.