Stále chce byť za peknú, ale už je na nej iba figový list
24 | 01 | 2022 I Ivan Brožík

"Zmluva DCA ide do finále. A vytvára veľký odpor. No a máme tu političku, ktorá chce byť vždy za peknú." Píše publicista a politický komentátor Roman Michelko na portáli veci-verejne.sk.

"Tak čo urobí? Vytiahne figový list, ktorý má jej zlyhanie zakryť." dodáva Michelko. O koho ide?

"Presne tak sa zachovala prezidentka Čaputová, keď chce katastrofálnu zmluvu DCA vylepšiť interpretačnou doložkou. Táto operácia jej nevyjde." Konštatuje Michelko. Redakcia HD nasledujúci text preberá kompletne zo zdroja veci-verejne.sk. Autorom je Roman Michelko.

Neurobila nič

"Nevyužila svoje právo a nedala zmluvu posúdiť Ústavným súdom, nezverejnila ústavných právnikov, ktorí jej to radili, neurobila ani to najmenšie, aby zásadné výhrady, ktoré vzniesli kvalifikované autority, zmenila, či eliminovala."

Svätá za dedinou

"Správa sa ako „svätý za dedinou“ a verí, že zase oklame svojich voličov. Ale toto jej naozaj neprejde."

Doložka iba ak ako vložka

"Interpretačná doložka totiž nič neznamená, nemá žiadnu záväznosť, je to len zbožné želanie, teda akási nepodstatná deklarácia o tom, ako si interpretuje zmluvu slovenská strana, bez toho, aby to bolo pre americkú stranu čo len trochu záväzné."

Čaputovej voličský účet narastá

"Takže nakoniec to skončí fatálnym debaklom politické náklady za svoju obojakosť a alibizmus si ponesie až do prezidentských volieb. Či to bude stačiť na jej diskvalifikáciu však uvidíme až v roku 2024." Píše Roman Michelko na portáli veci-verejne.sk

(Medzititulky red. HD.)

Gen. Viktorín (hnutie Republika): TOTO nie je náhoda!
Generál Jozef Viktorín (Republika) hovorí v súvislosti s marcovou realizáciou cvičenia Saber Strike o výsmechu občanom. To sa bude konať na Lešti, na letisku Sliač a na cvičisku v Leviciach. Dobre načasované "Zúčastní sa ho 3000 vojakov a... Čítať ďalej
23 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

_________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.