Keď Simečka dáva za pravdu Ficovi a Šeligu z toho ide rozdrapiť
23 | 01 | 2022 I Ivan Brožík

Hríba zavrela hygiena, Mária ušla k Richardovi a Veronika zas koketuje s Igorom. Ten život nie je až taký ľahký. A čas do volieb a bezvýznamnosti po nich sa kráti priam kvadraticky. Nečudo, že v politike takmer bezprízorný, no v teórii všetkého naopak geniálny Juraj Šeliga začína nervóznieť.

Najnovšie si Juraj Šeliga kopol do podpredsedu Európskeho parlamentu a progresívca Michala Šimečku. A zavrel si tak aj povolebnú únikovú cestu k "péeskárom".

Pre spravodlivosť, Michal Šimečka začal. V známom rádiu bol hosťom relácie Braňo Závodský Naživo. nie, že by bol Šimečka nejakým objavom, ale toto citujeme: „Celkovo je tá vláda nekompetentná a bohužiaľ, stálo nás to 20 tisíc úmrtí,” prekvapivo preriekol rečou opíc a hoaxárov europoslanec. Potešl aj tým, že vylúčil spouprácu s Igorom Zlatoústym.

I zamudroval Juraj

A to ako obvykle na sociálnej sieti. Tam Juraj Šeliga reagoval na Šimečku takto: "Michalovi Šimečkovi úprimne gratulujem a prajem, aby dobre zvládol úlohu podpredsedu Európskeho parlamentu. Počúvajúc však jeho dnešný rozhovor v Rádiu Expres u Braňa Závodského by som mu priateľsky pripomenul staré známe porekadlo  - "Nedeľ medveďa, kým ešte behá po lese.” 

Strata nedávnej historickej pamäte

"Už tu bolo strán, ktoré pred parlamentnými voľbami vyberali premiéra, vyberali si koaličných partnerov a delili si ministerstvá a ako to dopadlo. Niektorí sa nedostali do parlamentu a niektorí s tesným výsledkom. Viem, o čom hovorím, Michal evidentne zabudol..."

Nás už toľkokrát sám Šeliga prekvapil...

"PS: Oceňujem jasnú podporu očkovania, avšak vyhlásenie o tom, že táto vláda je zodpovedná za všetkých 20 000 obetí Covidu 19 na Slovensku ma neprekvapujú od populistu Roberta Fica, od Michala Šimečku ma prekvapili veľmi…" ukončil svoje zvolanie do vetra na sociálnej sieti Juraj Šeliga.

Sľubotechna v ministerskom kresle sa usvedčila sama!
Keby sme náhodou mali pamäť akváriovej rybičky, ešte stále sú tu, vďaka Bohu za nich, ľudia, ktorí ju majú lepšiu. A tak nám Juraj Štubniak aj vďaka technike mohol pripomenúť jedno z tvrdení Igora Matoviča. Video z predvolebných čias Je kratučké... Čítať ďalej
22 | 01 | 2022 | Eka Balašková

_______________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.