Šeliga sa Žilinkovi vyhráža ústavnoprávnym výborom! Neuveríte za čo
21 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Žilinka mu nedá spávať! Poslancovi parlamentu Jurajovi Šeligovi stále vŕta v hlave cesta generálneho prokurátora do Ruska. Jeho plány sú vraj výsmechom našim spojencom. A ktorým?

"Podľa zverejnenej dohody, ktorú Maroš Žilinka podpísal v Moskve sa Generálna prokuratúra chystá organizovať worskshopy s ruskou prokuratúrou na tému kyberšikany alebo boja proti praniu špinavých peňazí…," informuje verejnosť Šeliga vo svojom statuse na sociálnej sieti.

Cynický výsmech

Podľa poslanca po "pretrvávajúcich útokoch ruských hackerov na (nielen) ukrajinskú infraštruktúru sú tieto jeho plány cynickým výsmechom našim spojencom". Šeliga by bol pravdepodobne radšej, keby sme sa učili boju proti kyberšikane od amerických hackerov. Tak by sme spojencov neurazili.

Igor Melicher: Naď môže byť mernou jednotkou dezinformácie a konšpirácie! A čo na to minister?
Za svoj komentár dostal od ministra obrany ban! Člen Mladých sociálnych demokratov Igor Melicher sa na sociálnej sieti posťažoval na ban od Jaroslava Naďa. Za čo to bolo? "Doslova som mu v komentári napísal, že za svoj status môže byť mernou... Čítať ďalej
21 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

"Pán Žilinka, pre istotu sa pýtam kto bude Váš partner na medzinárodnú spoluprácu nabudúce? Kim Čong-un k azylovému právu? Maduro k slobode tlače? Lukašenko k právu sa zhrozmažďovať? Baššár al-Asad k téme ochrany ľudských práv?," prirovnal Šeliga Rusko k svetovým diktátorom a autokratom.

Na obrázku môže byť 3 ľudia, stojaci ľudia a text, v ktorom sa píše „KoHO NAJBLIŽŠIE POZVETE NA WORKSHOP, PÁN ŽILINKA? AK NÁS MAJÚ RUSI UČIT o KYBERŠIKANE, TAK TÍTO: V9 o AZYLOVOM PRÁVE SLOBODE TLAČE ZHROMAŽDENIACH LUDSKYCH PRÁVACH“

Zdroj: FB/Juraj Šeliga

Ešte si na to posvietia

Celá cesta Maroša Žilinku do Moskvy bola podľa poslanca, ktorý počas lockdownu rád porušuje nariadenia a posedáva v krčme, pre Slovenskú republiku a slovenskú prokuratúru zahanbujúca.

Podľa Šeligu Maroš Žilinka zbytočne hovorí o ochrane ľudských práv a ochrane demokracie a právneho štátu, keď jeho skutky sú pravým opakom.

"Na najbližšom ústavnoprávnom výbore sa otázkou cesty do Moskvy a najmä snahy o organizáciu workshopov budeme venovať," uzavrel Šeliga.

Branislav Fábry: Útoky na Žilinku sú pomstou
"Je očividné, že útoky na M. Žilinku boli politickou pomstou za jeho kritiku návrhu obrannej dohody s USA v medzirezortnom pripomienkovom konaní (MPK)," hovorí Branislav Fábry. Je pritom podľa Fábryho jasné, že Žilinkova cesta do Ruska sa... Čítať ďalej
21 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.