Igor Melicher: Naď môže byť mernou jednotkou dezinformácie a konšpirácie! A čo na to minister?
21 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Za svoj komentár dostal od ministra obrany ban! Člen Mladých sociálnych demokratov Igor Melicher sa na sociálnej sieti posťažoval na ban od Jaroslava Naďa. Za čo to bolo?

"Doslova som mu v komentári napísal, že za svoj status môže byť mernou jednotkou dezinformácie a konšpirácie. Napísal som mu, že vo svojej obhajobe zmluvy s USA hovorí toľko klamstiev, že ak by som za každé dostal euro, tak by som mohol ísť o chvíľu do dôchodku," píše mladý sociálny demokrat.

Napokon Naďovi ešte napísal, že "je odporné, ako v tomto prípade dokáže s úplnou ľahkosťou dezinformovať verejnosť. Všetky tie peniaze, ktoré štát nalial do boja proti dezinformáciám, pri čítaní vyjadrení ministra obrany, museli asi bezúčelovo vyletieť von oknom".

Na obrázku môže byť 3 ľudia, stojaci ľudia a text, v ktorom sa píše „Jaro Nad' minister obrany SR, OLANO 45 min LUBOŠ BLAHA PRESADZUJE DOHODU S USA ...žiadne základne, žiadny cudzí vojaci žiadne dohody, ktoré by narušovali suverenitu Slovenskej republiky. Bodka. Vybavené. Vyhlásil roku 2019 pán poslanec po rokovani parlamentného výboru pre európske záležitosti, ktorému predsedá. V roku 2019 Blaha odmieta pochybnosti údajnom ohrození suverenity SR: „Som presvedčeny, že je to iba politická bublina. Nikto nechcel mat americké muničné sklady na Slovensku".... Zobrazit viac Politici Smeru rokovali s USA až do volieb, hoci Fico dnes tvrdí niečo iné. Pôvodny návrh bol ešte viac proamericky VLADIMÍR ŠNÍDL“

Zdroj: FB/Igor Melicher

Stúpil ministrovi na otlak

Melicher pripúšťa, že tiež rozdal niekoľko banov na svojej stránke za posledné roky. "Boli však zaslúžené. Išlo o vulgárne nadávky a koordinované akcie," vysvetľuje.

Nový prieskum: Hlas si mierne pohoršil, ako to vyzerá s inými stranami?
Voľby do NR SR by vyhral Hlas-SD pred SaS a Smerom-SD. Zber dát prebiehal telefonicky od 10. do 17. januára. Ako to vyzerá s inými stranami? Ak by sa voľby do Národnej rady (NR) SR konali v januári, vyhrala by ich strana Hlas-SD so ziskom 18... Čítať ďalej
21 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

"V tomto prípade som však asi stúpol ministrovi na otlak, pretože môj komentár mal vysokú popularitu už pár minút po publikovaní. To znamená, že ľudia vnímajú klamstvá, dezinformácie a konšpirácie, ktoré vyjadrenia ministra obrany pri obhajobe vojenskej zmluvy s USA sprevádzajú," konštatuje.

"A že ich je neúrekom, hlavne voči Smeru a opozícii a nepohodlným faktom, ktoré ignorujú, dehonestujú alebo propagandisticky zosmiešňujú ako hoaxy," uzavrel Melicher.

Prezidentke na napätí v spoločnosti asi nezáleží: Na vedomie nezobrala ani rady šéfa parlamentu!
Prezidentka musí situáciu ukľudniť! Povedal to iba pred pár hodinami predseda parlamentu Boris Kollár. A to by podľa neho urobila, keby sa pred ratifikáciou zmluvy s USA obrátila na ústavný súd. Čaputová má však zjavne vlastnú hlavu a na napätí v... Čítať ďalej
21 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.