Po TOMTO už hlave štátu nepomôže ani lobing cirkví, ani svätená voda, myslí si Taraba
21 | 01 | 2022 I Diana Zaťková
Tak na Slovensku majú začať najnovšie za prezidentku lobovať cirkvi? Opozičný poslanec parlamentu Tomáš Taraba vo svojom statuse na sociálnej sieti poukázal na fakt, že zmierniť napätie v spoločnosti hlave štátu nepomôže už ani svätená voda. A čo si mysli Slováci?

"Pani Čaputová dnes požiadala cirkvi, aby jej pomohli zmierniť napätie v spoločnosti. Rozumie pod tým zrejme, aby jej cirkevní hodnostári vybavili u veriacich, aby ju za jej protislovenské kroky tak ľudia nekritizovali," myslí si Taraba.

Zrazu má potrebu riešiť napätie

Podľa poslanca však hlava štátu nemala potrebu riešiť otázku napätia, keď protiústavne jej vláda držala v štátnej karanténe ľudí. Nemala potrebu riešiť napätie, keď ľuďom bez testov s nulovou výpovednou hodnotou bolo bránené chodiť do práce.

Nemala potrebu riešiť napätie, keď kaderník, ktorého vymenovala za ministra školstva, podmieňuje vysokoškolské vzdelanie očkovanosťou, vymenoval politik.

Blaha: Už vidím Lejdy Doložku raňajkovať s Kočnerom vo väzení! (FOTO)
Keby bola Čaputová na výplatnej páske americkej CIA, nevyzeralo by to inak! Skonštatoval to vo svojom najnovšom statuse smerák Ľuboš Blaha. Keď niečo vyzerá ako americký agent, chodí ako americký agent a kváka ako americký agent - tak je to... Čítať ďalej
21 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Napätie ju podľa Tarabu začalo trápiť, až keď sa začalo týkať jej samotnej potom, keď ľuďom zmarila referendum a namiesto ústavnosti sa postavila za ochranu cudzích štátnych záujmov.

"Pani Čaputová, zabudnite, že budete šliapať po právach a slobodách ľudí a potom Vám niekto u ľudí vylobuje dobré nálady," upozorňuje Taraba.

Sklamaní Slováci sa vyjadrili tiež

Pod statusom opozičného poslanca sa rýchlo začali hromaduť aj komentáre obyčajných ľudí.

Andrea si myslí, že prezidentke už nepomôže ani svätená voda. "Žiaden cirkevný hodnostár, ktorý sa Zuzy zastane nemá na svojom mieste čo robiť! Jej rozhodnutie o podpore zmluvy s Američanmi je vojnou a zaťahovaním SR do konfliktu, ktorý je medzi mocnosťami!.... Je to zradkyňa! Ešte si dobre pamätáme, čo rozprávala pred voľbami ....že tu nechce cudzie základne! Takže urobila podvod na voličoch."

M. Radačovský: Prezidentkina neopakovateľná veta ma dostala!
Prezidentka sa vysmiala do tváre sudcom ústavného súdu! Skonštatoval to vo svojom statuse na sociálnej sieti europoslanec a bývalý sudca Miroslav Radačovský. A svoje konštatovanie vysvetlil tak, že to musí pochopiť naozaj každý! Veď načo,... Čítať ďalej
21 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

"Môže pozvať zase pápeža, ten jej určite dá odpustenie ale ľudia ju nenávidia čím ďalej tým viac," myslí si Eva.

Nerozumie svojím ľuďom

František sa rozpísal o trocu viac: "Ja som tak sklamaný a zhorený z celej konferecie biskupov..už to, že biskupi Slovenska pristúpili na totálne fatálne absurdné opatrenie..veď s veriacimi robia ako s opicami ...a ešte dnes išli počúvať človeka, ktorý nerozumie svojím ľuďom..a hrubo pohŕda občanmi Slovenska..strašné....Dokedy budú počúvať tých kolosálnych klamárov vo vláde.. mafiánov a podvodníkov, ktorí majú podvodné školy...a nevedia nič.. nemajú na to..a to aj každým dňom dokazujú.. maximálne poľutovaniahodná situácia.."

"Pani Čaputová nielen, že nie je prezidentka, ani Slovenka a tobôž nie veriaca. Také hriechy čo ona napáchala sa nedajú ospravedlniť," myslí si Zdenka.

Danko sa pýta: Začnú aj prezidentku teraz nazývať užitočný idiot?
Začiatok konca Čaputovej! Až 52% ľudí si želá predčasné voľby. Milí priatelia už sme ich mohli mať! Konštatuje vo svojom statuse na sociálnej sieti národniar a exšéf parlamentu Andrej Danko. Čaputová ukázala, že to ide Podľa Danka mohla... Čítať ďalej
21 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.