Belousovovej slová prezidentku nepotešia! Mali by sme mať obavy aj my?
21 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Začínam mať obavy o duševné zdravie prezidentky! Strachuje sa o Zuzanu Čaputovú politička a národniarka Anna Belousovová vo svojom statuse na sociálnej sieti. A tieto obavy s ňou zdieľajú aj mnohí Slováci.

Raz tak, raz onak

"Začínam mať obavy o duševné zdravie prezidentky. Jeden deň schválila dohodu, ktorá rozdeľuje Slovensko a hneď ďalší s predstaviteľmi cirkví vyzýva k zmierovaniu napätia a k zjednoteniu spoločnosti," napísala politička.

Július pod status priložil komentár: "Keby v tom bola jej "jednoduchosť ducha", to by bola tá lepšia alternatíva. Žiaľ, je to účelový a vopred naplánovaný koncept rozkladu spoločnosti. Ona robí a vraví čo musí..."

Vlastizrada hlavy štátu?

"Fuuuuu, riadny prípad táto pani Strapáková Čaputová.....Vlastne za peniaze daňových poplatníkov koná vlastizradu," myslí si Silvia.

Anna: "No čo už, dokáže asi zapôsobiť len na cirkevných predstaviteľov, zmierovateľka z Pezinka."

No Alexander tvrdí, že obavy nemá. "Diagnóza je jasná."

Fico sľubuje: Z TOHOTO budete šokovaní! (VIDEO)
Chceme hovoriť o obrovskom zdražovaní, ktorému vláda nevenuje žiadnu pozornosť! Strana Smer-SD na čele s lídrom Robertom Ficom chce na svojom proteste rozobrať snáď najpálčivejšiu tému, ktorá trápi bežného Slováka. Neúnosné zdražovanie. Neuveríte,... Čítať ďalej
21 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.