Fico vyzýva: Na proteste proti dohode s USA sa stretneme TU! (VIDEO)
20 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Pani prezidentka spáchala na ľuďoch ďalšiu zradu! Vo svojom videu na sociálnej sieti to deklaroval líder Smeru Robert Fico. Zároveň vyzval Slovákov na protest. Podľ neho je doložka, len "figový list, úlohou ktorého je zakryť zvrátenosť a nevýhodnosť obsahu zmluvy pre SR."

Stačilo prezidentkinej arogancie

"Pani prezidentka zradila ľudí pri referende o predčasných voľbách, teraz zrádza Slovensko v mene amerických vojenských záujmov," hovorí Fico vo videu. Dodáva, že arogantne ľuďom oznámila, že zmluvu medzi vládami USA a Slovenska nedá posúdiť ústavným súdom, lebo podľa nej je všetko v poriadku.

"Nechcem si ani predstaviť aké horúce linky boli v posledných dňoch medzi americkou ambasádou v Bratislave a prezidentským palácom," konštatuje opozičný líder.

Slovensko dohodu nepotrebuje

Podľa neho takúto zmluvu Slovensko vôbec nepotrebuje, lebo nijako nepomáha zvýšiť obranyschopnosť našej krajiny, práve naopak, robí zo Slovenska atraktívnejší cieľ.

Stíhať Žilinku za cestu do Ruska? Nereálne!
Žilinka rozhádal celú vládnu koalíciu! Prezidentka považuje jeho cestu do Ruska za nevhodnú, premiér Heger mu nerozumie, vicepremiérka Remišová ho chce disciplinárne stíhať, podľa predsedu parlamentu Kollára je Žilinka dobrý generálny prokurátor a... Čítať ďalej
20 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

"Minimálne na desať rokov zadarmo odovzdáme americkým ozbrojeným silám vojenské letiská v Sliači a Kuchyni. Dáme im k dispozícii celý vzdušný priestor a ako otvorene hovoria vplyvné americké médiá s potvrdením amerických predstaviteľov, poskytneme priestor na výcvik ukrajinských žoldnierov," vymenúva Fico.

Hor sa na protest

"Protislovenský a čisto proamerický postoj prezidentky je dôvodom na urýchlené konanie referenda," konštatuje niekoľkonásobný expremiér a dodáva: " Už teraz vás pozývam na protest proti tejto dohode pred prezidentský palác v stredu, 26.1. o 17. hodine," uzavrel Fico.

Pellegrini: "Je to doteraz najvážnejšie zlyhanie pani prezidentky vo vzťahu k slovenským občanom"
Po oznámení prezidentky Z. Čaputovej, kde vyjadrila podporu obrannej zmluve medzi USA a SR, takmer okamžite predseda Hlasu- SD P. Pellegrini vydal ostré stanovisko. V ňom podrobil prezidentku tvrdej kritike. Doteraz v najtvrdšom vyhlásení voči... Čítať ďalej
20 | 01 | 2022 | Ivan Mihale

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.