Ministri Naď a Korčok sa boja, že nesplnia úlohu. Obaja hrubo zavádzajú
19 | 01 | 2022 I Ján Papuga

Predseda hnutia Socialisti.sk, Artur Bekmatov, je spolu s Eduardom Chmelárom výrazným odporcom obrannej dohody medzi USA a Slovenskom, ktorá silno otriasa celou slovenskou spoločnosťou. Na rozdiel od pseudoargumentácie ministra Naďa a koaličných zástancov dohody, ponúkajú odborné zdôvodnenia o dôsledkoch podpisu takejto dohody, s ktorou nesúhlasí veľká časť národa. O ďalšie postrehy sa Bekmatov podelil na svojom FB statuse.

Bekmatov poukázal na to, ako sa minister Naď a minister Korčok zamotávajú do výmyslov o hybridnej vojne Ruska, konšpiráciách a dezinformáciách a ako sa hrubo navážajú do každého, kto zverejní niečo nepohodlné.

„Mieroví aktivisti sú podľa nich v službách Moskvy... Ok.

Experti na právo, docenti, emeritní sudcovia svojmu fachu nerozumejú. Rozumie im Naď s nejakými trápnymi politruckými kurzami NATO... Ok.

Naď to už bezprecedentne preháňa

"Ale keď sa dnes ministerstvo obrany ohradilo voči špekuláciám New York Times, tak to bol, priatelia, gól. Takže ako, pán minister, zákerná ruka Kremľa sa dostala už aj do redakcie prestížneho amerického denníka? Alebo ,kde udělali soudruzi z NYT chybu´?“

Účel ich dosadenia do ministerských pozícií je ohrozený

Podľa Bekmatova sa boja iného názoru. Boja sa toho, že iný názor má väčšina republiky. „Sakramentsky sa boja, lebo na toto boli dosadení do ministerských postov. Aj jeden, aj druhý. To, čo spravili doteraz a čo ešte spravia ešte do konca volebného obdobia nie je tak podstatné ako schválenie dohody DCA,“ píše Bekmatov.  

Podal ruku parlamentnej opozícii. V predchádzajúcich dňoch totiž zdôraznil, že výzvy sympatizantov socialistov, aby spolupracovali, berie vážne.

Opozícia, spolupracujme!

„Ak máte úprimný záujem na úspechu petičnej akcie, otvorte petičný výbor aj pre nás, zástupcov mimoparlamentnej opozície. V hnutí Socialisti.sk sme pripravení pomôcť. Nie kvôli percentám. Nie kvôli voľbám, ale kvôli tomu, že v petičnej akcii pôjde o každý jeden podpis, každý rozdaný leták v teréne, o každú dielčiu aktivitu spoločného odporu voči zmluve, ktorá zdecimuje slovenskú suverenitu,“ ponúkol úprimnú výzvu predseda socialistov.

Proti dohode s USA sa včera postavili aj odbory
Na včerajšom protestnom zhromaždení proti dohode s USA sa o svoj priestor prihlásila aj Konfederácia odborových zväzov (KOZ). Jej viceprezidentka Monika Uhlerová na sociálnej sieti skonštatovala, že je za iniciatívu, ktorá dala dokopy mnohé... Čítať ďalej
19 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.