Bumerang sa vždy vracia
19 | 01 | 2022 I Ivan Brožík

Igorovi Matovičovi predĺžili prítomnosť ochranky. Podľa ministra vnútra sú na to dôvody. Niekto tu zahodil vlastný ksicht do sociálneho zariadenia.

"Nie, nie, nie," reagoval Igor Matovič na otázku redaktorky TV JOJ či sa vyjadrí k jeho predĺženiu ochranky." Píšu tv.noviny.sk. Niet sa čo čudovať. Ešte pred dvomi rokmi boa téma ochranky Roberta Fica ťahákom číso jeden na Matovičových protestoch.

Už koncom roka 2021 ochranka u matoviča nadsluhovala

"Minister financií ešte koncom roka 2021 hovoril o tom, že v tejto veci budú rozhodovať." Píše citovaný web tv.noviny.sk.A pokračuje: "Minister vnútra Roman Mikulec v stredu, 19. januára, potvrdil, že pridelenú ochranku Matovičovi predĺžili. "Áno, rozhodol som o predĺžení na základe požiadavky Úradu na ochranu ústavných činiteľov SR," informoval minister Mikulec. Podľa jeho slov dôvody na predĺženie stále pretrvávajú. Podľa informácií TV JOJ majú byť dôvody predĺženia opakované vyhrážky na osobu ministra financií. 

Matovič, človek mnohých tvárí

"Igor Matovič bol zarputilým kritikom ochranky expremiéra a predsedu Smeru, Roberta Fica. Keď mu ochranku odobral minister vnútra Roman Mikulec, venoval tejto skutočnosti oslavný post. " Píšu tv.noviny.sk a citujú ho: "Robert Fico, z hrušky dole," uviedol vtedy na sociálnej sieti. V lete 2021 Matovičovu ochranku kritizovali zo strany Hlas-SD. "Matovič, z hrušky dole!" začal príspevok Matúš Šutaj Eštok s tým, že sa Igor Matovič ako premiér vytešoval, že Robert Fico prišiel o ochranku, a ďakoval ministrovi Romanovi Mikulcovi." Toľko tv.noviny.sk a HD ešte pre istotu raz - Matovič, z hrušky dole!

Generál Lengvarský asi schytal v Ománe úpal
Napriek tomu, že mnohé krajiny ustupujú z povinného očkovania a čoraz viac sa potvrdzuje jeho nízka účinnosť, generál Lengvarský, minister zdravotníctva, po svojej nevhodnej dovolenke v čase pandémie stále trvá na povinnom očkovaní. A to aj napriek... Čítať ďalej
19 | 01 | 2022 | Ján Papuga

_________________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.