Veronikina nedeľa - rozdávanie kopancov
16 | 01 | 2022 I Ivan Brožík

To by nebola Veronika Remišová, ak by raz zas nesúdila iných (podľa seba). Na sociálnej sieti spravila bravúrny ťah a kopla si hneď do dvoch mien.

Kop do Sulíka

"Richard Sulík považuje diskusiu o disciplinárnom stíhaní Maroša Žilinku za prehnanú. Nesúhlasím, no nečudujem sa, nakoľko práve u Richarda Sulíka loboval za podporu pána Žilinku podnikateľ Gučík." Najprv nadelila Remišová Sulíkovi. (Pomsta za Kolíkovú? Zjavne Matovičova škola.) 

Kop do Žilinku

"Naša strana Za ľudí na rozdiel od strany SaS za Žilinku nehlasovala. Zvolenie Maroša Žilinku do funkcie generálneho prokurátora  pokladám za najväčší omyl koaličných partnerov a jeho konanie za neprijateľné." Zgustla si hneď druhým dychom Veronika Remišová na marošovi Žilinkovi.

(Poznámka red. HD - mnohé zvolenia možno považovať za najväčšie omyly voličov...)

Belousovová: Inkvizícia v mene božstva - vakcíny?
Srandy skončili. - Konštatuje Anna Belousovová zo strany Národ a spravodlivosť, keď zaregistrovala informáciu o Djokovičovom vyhostení z najmenšieho kontinentu. Dôkaz o novej totalite "Rozhodnutie federálneho súdu Austrálie o zrušení víza... Čítať ďalej
16 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

____________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.