Bodyguard Gotta prelomil mlčanie: To budete zízať!
13 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Toto by ste nikdy netipovali! Bodyguard hviezd z deväťdesiatych rokov spomína na nezabudnuteľného Káju Gotta. Neuveríte, kde sa s ním ocitol!

Byť bodyguardom v deväťdesiatych rokoch chcelo určite poriadnu dávku guráže. Romana Antona preto vyhľadávalo nemalé množstvo známych tvárí, s ktorými zdieľal aj mnoho zážitkov, píše český portál AHA! Keď na to prišlo aj Majster si užíval život plnými dúškami!

Výstredná legenda

Od Arnolda Schwarzeneggera, Tiny Turner, Michaela Jacksona až po Karla Gotta – to je zoznam hviezd, ktoré Roman Anton chránil. Hoci mal teda možnosť strážiť zahraničné hviezdy najvyššieho formátu, jeden z najvýstrednejších momentov zažil práve s legendárnym českým spevákom.

S ním sa totiž dostal do striptízového baru, kde nebola núdza o horúce vystúpenia!

Tak už je to jasné: Povinné očkovanie (zatiaľ) nebude!
Nezhodnú sa! Minister zdravotníctva potvrdil, že povinné očkovanie nebude. Otázna by totiž bola jeho podpora medzi stranami v parlamente a aj vo vládnej koalícii, informuje spravodajská televízia TA3. Niektoré strany povinné očkovanie odmietajú... Čítať ďalej
13 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Nebol vo svojej koži

„S osobou tohto formátu sa na tomto mieste ocitnúť úplne nechcete. Mal som z neho pocit, že po pol hodine chcel ísť preč, ale pretože bol empatický a komunikatívny k svojim spoločníkom, tak zostal,“ spomína Anton na tento nevšedný zážitok.

Že tam viedli spevákove kroky, Anton nijako nehodnotí. Keď sa k tomu ešte pripočíta búrlivá doba, každý si vtedy užíval život po svojom.

Skvelé! ČOMU sa teší minister obrany?
Na základný vojenský výcvik nastúpilo najviac čakateľov prípravnej štátnej služby a absolventov vysokých škôl za uplynulých päť rokov. Príprava 491 nováčikov bude z kapacitných a organizačných dôvodov prebiehať súbežne v Martine a na Lešti.... Čítať ďalej
13 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.