Generálny prokurátor odmieta čierno - biele videnie, vyjadril sa k Rusku
13 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

Generálny prokurátor Maroš Žilinka odmieta čierno - biele videnia sveta.

Maroš Žilinka sa vyjadril k oslavám 300. výročia ruskej prokuratúry!

"Oslavy 300. výročia ruskej prokuratúry na Generálnej prokuratúre Ruskej federácie v Moskve vníma generálny prokurátor Maroš Žilinka ako možnosť zastupovať Generálnu prokuratúru Slovenskej republiky na oslavách a nielen ako možnosť obzrieť sa do minulosti, ale predovšetkým ako možnosť poučiť sa z nej a nájsť výzvy na rozvoj orgánov prokuratúry do budúcnosti," píše sa na oficálnej stránke Maroša Žilinku, na sociálnej sieti.

"Odmietam čierno - biele videnie sveta. A osobný kontakt a komunikáciu s hlavami partnerských orgánov prokuratúr v zahraničí, vrátane Ruskej federácie, považujem za nevyhnutný a prínosný na naplnenie spoločného cieľa, ktorým je ochrana zákonnosti aj v globálnom meradle," reaguje Maroš Žilinka na hlas kritikov, ktorí sa ozývajú už niekoľko týždňov a vyzývajú ho, aby cestu do Ruska odriekol.

&id=104581384898700

Výročie smrti Ľudovíta Štúra oslávilo Slovensko nevýhodnou vojenskou zmluvou
Členovia strany SMER - SD si dnes pripomenuli 166. výročie úmrtia Ľudovíta Štúra a zdôraznili, že vláda tiež. Tým, že prijala nevýhodnú vojenskú zmluvu s USA. Predseda strany SMER - SD Robert Fico a ďalší sa zišli pri jarku, blízko Modry, kde sa... Čítať ďalej
12 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.