Výročie smrti Ľudovíta Štúra oslávilo Slovensko nevýhodnou vojenskou zmluvou
12 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

Členovia strany SMER - SD si dnes pripomenuli 166. výročie úmrtia Ľudovíta Štúra a zdôraznili, že vláda tiež. Tým, že prijala nevýhodnú vojenskú zmluvu s USA.

Predseda strany SMER - SD Robert Fico a ďalší sa zišli pri jarku, blízko Modry, kde sa Ľudovít Štúr zranil a neskôr na následky zranenia aj zomrel.

"Nech je dno tohto jarku, ktorý sme prekročili, symbolicky všetko zlé, čo sa v našej spoločnosti nachádza a strana, ktorou sme vystúpili nahor, tou lepšou stranou a zároveň vierou v lepšiu budúcnosť našej krajiny," uviedol Robert Fico potom, ako preskočili jarok.

Dodal tiež, že Ľudovít Štúr by z dnešného podpísania zmluvy s USA a odovzdania časti našej suverenity, nadšený nebol.

"Dávame si záväzok, že zveľadíme miesto, kde sa nešťastná udalosť odohrala a vzdáme tým hold veľkosti a dôležitosti Ľudovíta Štúra pre slovenský národ," uviedol Robert Fico na svojej oficiálnej stránke, na sociálnej sieti.

Ale ba, Igorko...O opičkách v minulosti a dnes hovorí opozičný poslanec
V uplynulých dňoch okrem členov hnutia OĽaNO snáď takmer každého zaujala korešpondencia ministerky kultúry Natálii Milanovej, ktorá unikla na verejnosť. Matúš Šutaj Eštok ocenil úprimnosť, ktorú Natália Milanová preukázala v korešpondencii. "Aspoň... Čítať ďalej
12 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.