Dominika Gottová vo Fínsku neobsedí, zas návrat do Prahy
12 | 01 | 2022 I Ivan Brožík

Dominika Gottová (48) opäť mieri do Prahy: "Cestujem za mamou a za prácou". Pani Antonie sa teší, že dcéru bude mať zas doma. Informuje web ahaonline.cz.

Mama Dominiky Gottovej sa snáď konečne dočká návštevy svojho jediného potomka! Najstaršia dcéra Karla Gotta (†80) totiž bola na začiatku roka na druhom očkovaní, a tak môže vyraziť do Česka bez toho, aby tu po prílete z Fínska skončila v karanténe.

Praha jej chýba

„Tak som konečne plne naočkovaná, takže môžem letieť za mamou a kamarátmi,“ napísala Aha! včera Gottová . „Už sa nemôžem dočkať, po tom polroku mi všetci neskutočne chýbajú,“ pripomenula svoje májové odsťahovanie sa späť na sever Európy.

Uteká hore dolu

Od problémov z Prahy ale večná "priekakárka" utiekla k iným problémom v Helsinkách. Jej manželstvo s Timom Tolkkim (55) je totiž od chvíle, čo sa k nemu vlani vrátila, ako na hojdačke. Najviac Dominiku naštval metalový muzikant tým, že v auguste odišiel pracovne do Ameriky a vrátil sa až pred Vianocami.

Do Prahy za prácou

Dominika ale domov neletí len tak. Hľadá tam znova prácu! „Tim sa chystá do zámoria znova a ja to sama v Helsinkách nedávam. Finančne, ani psychicky! Preto si chcem naozaj nájsť prácu v Prahe a mať nejaké istoty, aj keď mám k Čechom veľké výhrady. Ale mám tam aspoň kamarátov,“ zverila sa včera Dominika portálu ahaonline.cz.

Zájde k hrobu

Dominika počas návštevy Prahy zájde aj k hrobu svojho otca na Malvazinkách. „Nebola som tam od jari a musím tam zájsť. Strašne veľmi mi chýba a stále si vyčítam, že som ho svojimi problémami trápila,“ povedala pre Aha! Dominika Gottová.

Hurá všetci do Poľska - zrušili tam daň na potraviny a minimalizovali daň na benzín
Facka slovenským uzurpátorom a plagiátorom - kým v Poľsku rušia najnemorálnejšie dane, u nás ich ide Matovičova deforma rapídne zvyšovať! "Poľsko zrušilo najamorálnejšiu daň na svete - DPH na potraviny." Informuje na sociálnej sieti Tomáš Taraba,... Čítať ďalej
12 | 01 | 2022 | Ivan Brožík

__________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.