Hurá všetci do Poľska - zrušili tam daň na potraviny a minimalizovali daň na benzín
12 | 01 | 2022 I Ivan Brožík

Facka slovenským uzurpátorom a plagiátorom - kým v Poľsku rušia najnemorálnejšie dane, u nás ich ide Matovičova deforma rapídne zvyšovať!

"Poľsko zrušilo najamorálnejšiu daň na svete - DPH na potraviny." Informuje na sociálnej sieti Tomáš Taraba, opozičný posanec.

Poľsko leží u mimozemšťanov?

"Je to daň, ktorá ľuďom, čo majú už raz zdanený príjem, predražuje potraviny a jedlo len tak. Poliaci sa rozhodli dať na potraviny nulovú DPH a na pohonné hmoty ju znížili na 8 percent. Je to ich boj proti inflácii." Pripomína Tomáš Taraba.

Neľudské koncepcie slovenskej vlády

"Na Slovensku sa vláda odmieta o tejto téme s opozíciou baviť. V decembri sme zvolávali mimoriadnu schôdzu k zdražovaniu. Koalícia sa o tom odmietla baviť. 
Najsociálnejšia politika je dať ľuďom prácu a najlepšia daňová reforma je eliminovať DPH." Končí status Tomáš Taraba.

Dodatok

HD dodáva, že odteraz klesne príjem do rozpočtu na Slovensku, lebo iba hlupák by platil za nákupy potravín a pophonných hmôt také dane, aké na ne uvaľujú (a chcú ešte zvyšovať) naši koaliční despotovia.

EMA je dezolát a hoaxer - spochybnila očkovanie nadšencov do nemlátom
Európska agentúra pre lieky (EMA) v utorok spochybnila možnosť plošného očkovania obyvateľstva štvrtou dávkou vakcíny proti koronavírusu. Podľa jej vyjadrenia by opakované podávanie posilňujúcich očkovacích dávok každých niekoľko mesiacov zrejme... Čítať ďalej
12 | 01 | 2022 | TA SR/Ivan Brožík

__________________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.