AKTUÁLNE: V Dolnom Harmanci došlo k tragédii
12 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

Na lesnej ceste traktor privalil človeka. Na mieste zasahujú hasiči. Správu priniesol portál Pluska.

Ťažká technika, aj policajti

Stanislav Ševčík z operačného strediska Krajského riaditeľstva HaZZ v banskej Bystrici informuje: "Príslušníci HaZZ po príchode na miesto udalosti zabezpečili traktor proti vzniku požiaru a prípadnému nežiaducemu pohybu. Osoba sa v čase ich príchodu nachádzala pod traktorom. Nejavila známky života. Príslušníci vyslobodili zavalenú osobu spod traktora pomocou vzduchových vankúšov. Po odovzdaní osoby posádke Záchrannej zdravotnej služby lekár konštatoval smrť." Na mieste sa  podľa Plusky nachádza aj polícia.

Bežnou praxou v sociálnych zariadeniach sú lôžka so sieťou, ktoré sa používať nesmú
V priestoroch centra BIVIO sa dnes konala tlačová beseda k listu, ktorým organizácie Národnej rady organizácií zdravotne postihnutých občanov (NRO ZPO) reagovali na tragický požiar v DSS v Osadnom. Otvorený list premiérovi a ministrovi práce, soc.... Čítať ďalej
12 | 01 | 2022 | Eka Balašková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.