Tak už je to vonku! G. Gyimesi a modelka konečne priznali farbu
10 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

A máme tu nový vzťah nášho šoubiznisu! Poslanec parlamentu za koaličnú stranu OĽaNO, (ktorého môžme k šoubiznisu kľudne priradiť, lebo predvádza riadny cirkus) a modelka sa už neskrývajú.

György Gyimesi a bývalá Miss Slovensko Magda Šebestová zverejnili na sociálnej sieti ďalší spoločný záber, ktorým, zdá sa, definitívne potvrdili svoj vzťah.

Spojila ich sociálna sieť

Vzájomnú náklonnosť si začali prejavovať na sociálnej sieti, keď politik napísal zamilované srdiečko pod fotku Magdy v plavkách. Ona mu tento komentár opätovala rovnakým spôsobom, pripomína denník Plus1Deň, ktorý ako prvý upozornil a rodiacu sa lásku.

Zverejnili spoločnú fotku z lyžovačky v Jasnej. Dvojica spolu strávila na svahu celý deň, nechýbali zamilované pohľady a široké úsmevy.

Zdroj: Instagran MŠ
Zdroj: Instagran MŠ
Zdroj: Instagran MŠ
Zdroj: Instagran MŠ
Zdroj: Instagram G.G.
Zdroj: Instagram G.G.
György Gyimesi (vpredu) Zdroj: TASR
Na snímke Juraj Gyimesi (OĽaNO) skladá sľub poslanca počas druhej schôdze Národnej rady Slovenskej republiky. / TASR - Michal Svítok

Instagram ju zrušil: Známa kráska si dovolila pred pôrodom kritizovať slovenské nemocnice!
Dovolila si otvoriť ústa! Do pôrodu má už len necelý týždeň, no bývalá farmárka Karin Dvořáková momentálne okrem požehnaného stavu rieši nielen stav v slovenských pôrodniciach ale aj zrušenie vlastného účtu Instagramom. Za to, že si dovolila... Čítať ďalej
09 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.