Instagram ju zrušil: Známa kráska si dovolila pred pôrodom kritizovať slovenské nemocnice!
09 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Dovolila si otvoriť ústa! Do pôrodu má už len necelý týždeň, no bývalá farmárka Karin Dvořáková momentálne okrem požehnaného stavu rieši nielen stav v slovenských pôrodniciach ale aj zrušenie vlastného účtu Instagramom. Za to, že si dovolila kritizovať.

V mnohých slovenských nemocniciach vyzerajú oddelenia pre tehotné ženy doslova zúfalo. A tak, ako mnohé ďalšie tehotné ženy, i Dvořáková prejavila záujem o nadštandardnú izbu, píše portál topky.sk.

Otrasné podmienky

Chcela si iba náročné obdobie užiť v čo najväčšom pokoji a komforte. Z toho, čo sa v pôrodniciach pokladá za nadštandard, však zostala absolútne zhrozená. 

Známa kráska pred pôrodom

Zdroj: Instagram K.D.

Na Instagram nahrala video, kde ukazuje izby, za ktoré si mamičky musia priplatiť. 

Košičania stoja pred ďalším problémom: Mesto ruší vyhradené parkovacie miesta
Prenájom vyhradených parkovacích miest v Košiciach za poplatok je už minulosťou! Aj tie, ktoré si doteraz ich užívatelia platili, sa zrušia. Mnohí obyvatelia sú s novým stavom nespokojní. Vravia, že mestu platili stovky eur ročne za to, že mohli... Čítať ďalej
09 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

,,Toto je tak smutné. Toto je tak smutné, že ak toto je nadštandard… Najhoršie je na tom to, že vlastne žena, žena tvorí život v sebe, zaslúži si maximálny komfort, zaslúži si maximálnu opateru v tej nemocnici. A toto je nadštandard? Toto je nadštandard?” zostala v nemom úžase pri pohľade na izby, ktoré ani zďaleka nepripomínajú štandard, nieto ešte niečo, za čo si musíte priplatiť. 

Známa kráska pred pôrodom

Zdroj: Instagram K.D.

Normál na Slovensku je podľa tmavovlásky hnoj

Upozornila aj na skutočnosť, že nemocnice sú v takomto stave preto, lebo na renováciu nemocničných oddelení sa už roky zabúda a peniaze sa vždy nalievajú niekam inam. „Na po*ebané lotérie, koronu alebo podpora dôchodcom 300 eur alebo ľuďom, čo si proste idú dať pichnúť vakcínu, je ok?” pokračovala vo výčitkách. 

„Ale žena, ktorá tvorí život, ktorá trpí pri tom pôrode, potrebuje maximálny oddych a komfort... Toto je nadštandard? Čo je potom normál? To je hnoj,” dodala farmárka. 

Dočkala sa však len toho, že jej zrazu zmizol profil na Instagrame a musela si založiť nový...

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.