Pellegrini súhlasí s Ficom má však podmienku...
09 | 01 | 2022 I Ivan Mihale

Pellegrini podporí návrhy Smeru- SD pri prípadnom referende o umiestnení vojenských základní na Slovensku. Zároveň chce doplniť jednu až dve ďalšie rreferendové otázky v sociálnej oblasti. Uviedol to v televíznej diskusii Na telo s M. Kovačičom na Markíze.

Zároveň priblížil, že referendová otázka strany Hlas-SD by sa mohla dotýkať zavedenia moratória na zvyšovanie cien energií v domácnostiach, pričom štát by bol povinný, doplácať ľuďom prípadné zdražovanie cien.

Zastal sa Fica

Taktiež sa zastal R. Fica v súvislosti s údajnou dovolenkou v Jordánsku, kde uviedol: " R. Fico nemá aktuálne zodpovednosť za riadenie štátu, môže si dovolenkovať kde chce."

Výsmech ľuďom

Naopak skritizoval dovolenku ministra zdravotníctva v Ománe: "Pán Lengvarský mohol stráviť dovolenku v Tatrách, nie sa vytrepať do Ománu a natočiť sa, ako tancuje v piesku.“ „To je totálny výsmech ľuďom,“ vyhlásil Pellegrini v Na telo a dodal: „Aj on ten omikron mohol priniesť z toho Ománu… Bola to obrovská chyba, ktorá naštvala mnoho ľudí.“

Predseda strany Smer - SD: Referendum sa spustí bez ohľadu na postoj Hlasu - SD
Predseda strany Smer - SD Robert Fico na svojom profile zverejnil video k ich zámeru usporiadať referendum o podpísaní obrannej dohody medzi Slovenskom a USA. Táto dohoda vyvoláva prudké konflikty medzi opozíciou a koalíciou, no vlnu nevôle... Čítať ďalej
09 | 01 | 2022 | Ján Papuga