Zaočkovaný Sagan má opäť covid. Lieči sa v Monaku
09 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

Slovenský cyklistický fenomén Peter Sagan je aktuálne v Monaku. Je opäť v karanténe s covidom, mal totž pozitívny test. S rovnakým problémom začínal aj minulý rok, pripomína SME.

Rovnaký scenár

Spolu s bratom Jurajom a Erikom Baškom sa pred rokom nakazil počas sústredenia na Kanárskych ostrovovch. Musel vynechať úvodné preteky sezóny a ešte ani na jar nebol celkom vo forme, keďže musel prerušiť aj prípravu a tréningy. Tentokrát však nemá obavy o formu.

Kde "to chytil" tentokrát?

"Peter si bol na Silvestra zalyžovať so svojou rodinou. Všetci sa pred stretnutím nechali otestovať. Preto bolo zvláštne, keď sa po jej skončení ukázalo, že Peter a Juraj mali pozitívne testy," povedal Saganov mediálny manažér Gabriele Uboldi. Tvrdí, že Sagan má len mierne príznaky - zapálené hrdlo a nádchu. Podľa Saganových slov je plne zaočkovaný.

Hanka Zagorová ruší koncerty. Dôvodom je podlomené zdravie
Ochorenie na Covid si u 75 ročnej speváčky Hany Zagorovej vybral krutú daň. Stále nie je zdravotne v poriadku, čo má za následok rušenie koncertov. Hospitalizácia H. Zagorovú hospitalizovali v posledný septembrový deň vo veľmi zlom stave. V... Čítať ďalej
08 | 01 | 2022 | Eka Balašková
?session=true

Od pondelka tréning

"V pondelok uplynie desaťdňová lehota odkedy sú v karanténe. Ak budú mať negatívny test, môžu začať znova trénovať. Nemáme žiadne obavy o Petrovu formu," doplnil Uboldi. Ten sprevádzal Sagana aj v predošlom tíme.

Aké boli plány

Aj preteky Vuelta a San Juan v Argentíne organizátori odvolali kvôli nepriaznivej pandemickej situácií v krajine. Po týchto pretekoch sa mal Sagan presunúť na vysokohorské sústredenie v Kolumbii a v marci ho čaká začiatok európskej sezóna na pretekoch Paríž – Nice alebo Tirreno – Adriatico. "Prípravu budeme musieť pozmeniť. A čo sa týka súťažného programu, ani ten ešte nie je uzavretý," vysvetlil Uboldi. Kedy nastúpi Sagan v novom drese, nie je vôbec isté.

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.

Premiér hodil rukavicu, Artut Bekmatov ho vyzýva
Predseda hnutia Socialisti.sk si všíma, ako sa správa predseda vlády Slovenskej republiky Eduard Heger. Vníma ho ako súčasť proatlantickej kliky, ktorá chce Slovensku vnútiť dohodu s USA. Adresuje mu nasledovnú výzvu. Nie je schopný vecnej... Čítať ďalej
07 | 01 | 2022 | Eka Balaskova