Protest proti agresorke z Miloslavova
07 | 01 | 2022 I Ján Papuga

Násilie detí na dieťati v Miloslavove silno rezonuje verejnosťou, médiami i politikmi. Najnovšia iniciatíva smeruje opäť na sociálnu sieť.  

Na Facebooku sa vytvorila udalosť, ktorá zvoláva protest: „Tento prípad pobúril celé Slovensko, a preto by sme sa mali spojiť a urobiť všetko preto, aby sa už nič podobné neopakovalo a všetci za to spravodlivo zaplatili.

Protest pred domom hlavnej agresorky Eli M. je ohlásený cez vytvorenú udalosť “Protest za spravodlivosť pred domom agresorky". Záujem vyjadrilo 2,6 tisíc ľudí. Demonštrácie sa chce zúčastniť 972 ľudí.

Garancia GP ohľadom ohavného prípadu v Miloslavove
Prokuratúra garantuje komplexné objasnenie okolností prípadu napadnutia 11-ročného dievčaťa v Miloslavove skupinou kamarátov. Generálny prokurátor Maroš Žilinka uložil krajskému prokurátorovi v Bratislave bezodkladne preskúmať postup a konania... Čítať ďalej
07 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.