Odstúpte! Verejnú výzvu ministrovi obrany posiela poslanec opozície
07 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Minister obrany Naď musí okamžite odstúpiť! Fraška s Obrannou dohodou s USA, ktorú odmietla komplet celá opozícia, generálna prokuratúra, odbory aj občianska spoločnosť, je len posledným klincom do jeho politickej rakvy.

Myslí si to opozičný poslanec za Smer-SD Ľuboš Blaha.

Armáda na pokraji katastrofy

Podľa Blahu doviedol Naď slovenskú armádu na pokraj katastrofy. "Volajú mi zdesení vojaci, že ich od začiatku januára nútia sa zaočkovať do 60 dní - inak im hrozia drastické zrážky zo mzdy," informuje Blaha vo svojom statuse na sociálnej sieti.

Takýto brutálny nátlak je podľa smeráka proti dôstojnosti a ľudským právam. Je to v rozpore s medzinárodnými nariadeniami aj so slovenskými zákonmi, ktoré zakazujú medicínsky výskum na vojakoch.

"Ja chápem, že Naď je zakomplexovaný sociopat a nemožno od neho očakávať ani elementárnu empatiu, ale preboha, nech sa aspoň na sekundu skúsi vžiť do ľudí, ktorí slúžia v armáde. Vakcíne nedôverujú. Nedajú sa zaočkovať za žiadnu cenu. Práve som dotelefonoval s vojakom, ktorý mRNA technológiu považuje za jed a obáva sa o svoje zdravie. Vcíťte sa doňho, človeče!" vyzýva ministra obrany poslanec.

Vnucovanie očkovania nepomôže

Podľa neho takémuto človeku nemôžete vnucovať covidové očkovanie. Blaha hovorí, že počul príbehy o tom, ako nezaočkovaných príslušníkov ozbrojených síl buzerujú a šikanujú. Vysokoškolsky vzdelaným ľuďom dávajú podradné úlohy, zastrašujú ich, ostrakizujú ich. Vyhrážajú sa im, že ich zo západného Slovenska pošlú na ukrajinskú hranicu. Teraz im idú siahnuť na platy. 

"Tento istý minister nadával ľuďom, že sú "opice". Čo to vypovedá o jeho psychickom rozpoložení? Ale v 21. storočí predsa nemôžeme dopustiť, aby nejaký zamindrákovaný Osmijanko takto ponižoval a degradoval vojakov na základe ich slobodného zdravotného rozhodnutia," prízvukuje smerák.

Hrniec prekypel

A podľa Blahu Naď zároveň bez akejkoľvek verejnej diskusie predložil Obrannú dohodu s USA, ktorá de facto znamená stratu národnej suverenity. "Dnes sa do slovenského politického života zamiešala aj americká veľvyslankyňa Brinková, ktorá vydala škandalózne vyhlásenie na podporu obrannej dohody s USA, plné lží a demagógie," upozorňuje.

Blaha vraví, že hrniec prekypel. Americká ambasáda sa tu správa ako gubernátorský úrad, ľudia už toho majú plné zuby. "Ak Naď s Brinkovou a Čaputovou chcú, aby na Slovensku rástli protiamerické vášne, nech sa páči, nech ďalej pretláčajú judášsku Obrannú dohodu - výsledkom bude číra nenávisť slovenského národa voči USA. Toto naozaj chcete?," pýta sa politik.

 

Na obrázku môže byť 1 osoba a text

Zdroj: FB/Ľuboš Blaha

Výzva ministrovi

V závere svojho statusu oslovil opozičný poslanec priamo ministra obrany. Na celú vec má jediné riešenie. A to spočíva v odstúpení Naďa z funkcie.

"Vážený pán minister, zhruba polovica slovenskej armády nie je zaočkovaná. Nenávidia vás. A vrie to v nich. Vojakov trýznite a šikanujete. A teraz chcete ešte aj postaviť slovenské ozbrojené sily do podradnej pozície voči Američanom? Ich hlavnou úlohou je chrániť národnú suverenitu, ktorú vy idete odovzdať do Pentagonu. Beriete im česť, slobodu aj zmysel života. Zdvíhate takú vlnu nenávisti voči sebe a Američanom, že ak to celé buchne, už vám nič nepomôže. Máte už len jedinú možnosť - zastavte vakcinačnú šikanu v armáde, zastavte obrannú dohodu s USA a okamžite odstúpte zo svojej funkcie. Pre vaše vlastné dobro. Pre dobro - Slovenska!"

Ako prebiehalo rozporové konanie o Dohode s USA? Vládne nám banda hochštaplerov, ktorí nemajú úctu k faktom!
Generálny prokurátor by mal konať vo veci vlastizrady, lebo toto ignorovanie štátnych záujmov Slovenskej republiky už nemôže byť mlčky tolerované! Myslí si to historik, politický a mediálny analytik a publicista Eduard Chmelár o postojoch vládnej... Čítať ďalej
06 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.