Kauza Djokovič: Tu už nejde o zdravie ale o snahu podriadiť si človeka!
06 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Svet sa utrhol z reťaze! Dnes už každý vie, že tu nejde o zdravie, ale o snahu za každú cenu ponížiť a podriadiť si človeka! Takto reagoval hlasák a starosta obce Dvory nad Žitavou Branislav Becík na neúčasť Djokoviča na Australian Open.

"Chcel by som sa vyjadriť k situácii, ktorá zarezonovala vo svete v posledných hodinách, a ktorá nabrala už aj diplomatický rozmer. A ku ktorej sa vyjadril už aj srbský prezident," hovorí vo svojom videu na sociálnej sieti politik. 

Symbol miliónov znevýhodnených ľudí

"Jedná sa o súčasného lídra a symbol slobodného sveta - tenistu a víťaza minuloročnej Australian Open Novaka Djokoviča. Je to nielen úspešný tenisla, ale dnes už aj symbol miliónov znevýhodnených ľudí po celom svete," myslí si Becík. 

Vo videu sa zveruje, že ho veľmi zamrzel prístup austrálskej vlády, keďže "práve včera som sa dočítal, a na diaľku som tlieskal, že sa Austrália rozhodla omicron ignorovať. Preto som nepochopil, o čo tam v skutočnosti teraz ide," krúti hlavou nad zmenou postoja protinožcov.

Obzvlášť absurdné body v Dohode s USA: Zostane vám hlava stáť!
Heger si TOTO dovolí nazvať štandardnou zmluvou?! Touto otázkou reaguje opozičný poslanec parlamentu na vyhlásenie premiéra o Dohode o obrannej spolupráci s USA. Heger v tom má jasno "Odmietam akékoľvek konšpirácie spojené s návrhom Dohody o... Čítať ďalej
06 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Tu už nejde o zdravie

"Djokovič nemôže ako zdravý, stokrát testovaný človek nastúpiť len preto, že nie je zaočkovaný. A nebráni sa testovať aj stoprvý raz," pripomína správu, ktorá dnes obletela svet. 

"Priatelia, svet sa utrhol z reťaze! Dnes už každý vie, že tu nejde o zdravie, ale o snahu za každú cenu ponížiť a podriadiť si človeka!," myslí si hlasák.

Podľa Becíka je to hamba nielen Austrálie, ale aj všetkých tých tenistov, ktorí sa Djokoviča nezastali ale naopak, na turnaj nastúpia.

Opozičný politik redaktorovi Denníka N: Neoznačujte ma za idiota! Slováci mu vysvetlili, ako vnímajú mainstream
Ste novinár, mali by ste mať elementárnu slušnosť! Takto trochu naivne reagoval líder národniarov Andrej Danko na článok novinára z liberálneho Denníka N. Čitatelia mu vysvetlili, s kým má čo do činenia! "Fico to vraj dnes prehnal, keď povedal... Čítať ďalej
06 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.