Hlas - SD mení smer, jeho vyjadrenia či mlčanie už nie sú náhodné
05 | 01 | 2022 I Ján Papuga

Slovenská národná strana na sociálnej sieti upozorňuje slovami Andreja Danka na ďalšie mlčanie strany Hlas - SD na čele s Petrom Pellegrinim.

Po Pellegriniho masívnej kritike opozície a tajnom stretnutí s prezidentkou sa SNS domnieva, že Hlas ukazuje svoju pravú tvár a blízkosť liberálnym myšlienkam. Predpovedá to budúcu spoluprácu s koaličnými stranami, prípadne s Progresívnym Slovenskom?

„Bravó, Peter Pellegrini. Ako jediný opozičný politik si sa opäť jasne nevyjadril proti Zmluve o obrannej spolupráci s USA. Už začínam chápať tvoje slová po návrate z USA, že to budem ľutovať celý život. Mám pocit, že v tebe vyhrávajú opäť liberálne hodnoty,“ napísal Andrej Danko, predseda SNS.

Emeritný sudca - podpis dohody bez referenda je trestný!
Nakoľko je táto téma veľmi závažná, vyjadrenie JUDr. Štefana Harabina vám prinášame v plnom znení, bez úprav. Hromadná pripomienka k Návrhu na uzavretie Dohody o spolupráci v oblasti obrany medzi vládou Slovenskej republiky a vládou... Čítať ďalej
05 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.